2777
2789
عنوان

گیردادنای نامزدم به لباس پوشیدنام

| مشاهده متن کامل بحث + 1915 بازدید | 77 پست

واقعا چرا مانتو جلو بسته پیدا نمیشه؟

من بد بخت هم مامان بابام گیر میدن میگن فقط حق داری مانتو جلو بسته بپوشی 

منم چند روزه در اینترنت سایت به سایت پیج به پیج شدم روانههههه هیچ مانتوی خوشگلی هم پیدا نمی کنممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا چرا اینجوری هستین بعضیاتون؟؟

هرکس نخاد زنش لباس باز بپوشه و روش غیرت داره بد دله؟؟

عجب#  

میشه برای حل مشکلاتم 5 تا صلوات مهمونم کنی؟💚     وزن شروع70 وزن جدید55  وزن هدف 50  قد157.#من_میتوانم💪💪

شوهر منم میگه خیلی تنگ و کوتاه نپوش چون میگه وقتی اندامت جذب مانتو میشه جلوی نگاه بقییه رو نمیشه گرفت و دوست دارم فقط برای خودم چیزای تنگ و کوتاه بپوشی 

مثلا مسافرت هایی ک خیلی دور باشه و بریم مثل کوه و دشت و جایی ک کسی نباشه بهم چیزی نمیگه و میگه راحت باش ولی غیرتش اجازه نمیده جلوی نامحرم اینجوری بگردم و منم از این اخلاقش خوشم میاد چون براش مهم هستم 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

چرا اینقدر بچه ان این مردا...ببین تعصب بیجا معنا نداره....الان توی تیپت مدام بهت تحمیل میکنه نظرشو بعدا توی همه مسایل زندگیت...کم کم میبینی دیگه این شخصیتی ک شدی اصلن تو نیستی...حتی برا خودتم غریبه میشی کمکم...

ببین اینچیزا مسایل به ظاهر کوچیکیه ک با به کوتاه اومدن حل میشه...ولی خیلی بزرگه...این نظرت براش مهم نباشه بده...اینکه فک کن به قهر و‌زور و دعوا میتونه کاراشو پیش ببره بده...

براش توضیح بده...اینکه اونقدر عاقل هستی و بالغ ک بدونی کجا و کی چی بپوشی!!!!

این چیزا اصلن غیرت نیست...اینا کنترلگریه...دیوانه ات میکنه کم کم

همسر منم رو حجاب خییییلی پایبند بود.خودمم هستم البته.ولی ایشون دلشون میخواست وقتی توماشینم هستم و روستای مادریش میرم هم با چادر باشم.گفتم چشم مشکلی نیس.بعد ب مرور که دید سخته و میگفتم چروک میشه حیفه خودشم گف اره خدایی سخته و گرمه و فلان کلا دیگه مشکلی نداره

خودم در کل حجابم با چادره اما جایی ک میرم. قراره چادر برندارم برندارمپوشیده تری انتخاب میکنم که همسرمم ناراحت نشه و فک نکنه بهش اعتنا نمیکنم

این چیزارو کم کم و با سیاست و عاقلانه بابد با همسرت پیش ببری.یهو نمیشه گارد بگیری الا بلا فقطططط مانتو جلو باز

بیشتر حساس میشه روت

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهر منم میگه خیلی تنگ و کوتاه نپوش چون میگه وقتی اندامت جذب مانتو میشه جلوی نگاه بقییه رو نمیشه گرف ...

این اسمش مهم بودم نیست خیلیا هستن خیانت میکنن ولی این اخلاقو دارم این صرفا یه اخلاقه نه چیزی بیشتر دوست دارم فقط برای خودم بپوشی هم فقط فکر کنم تو ایران و کشورهای سنتی باشه و خیلی تعجب اور اگر کسی اینو به من میگفت خیلی چندشم میشد

اینجوری ک ادم کلا اعتماد ب نفسشو تو خرید از دست میده و هی باید دنبال جلب نظر اون باشی....والا من خودم تو همون دوره اشنایی هر مدل ک دوست داشتم میرفتم بهشم میگفتم ببین اگه دوست نداری ادامه ندیم چون تغییر رو قبول ندارم...کلا ازدواج نمیکنیم ک همو تغییر بدیم

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

نامزد یعنی دوست پسر .

صیغه  یا  عقد؟

شوهر من اصلا بد دل نیست هرجا بخوام میتونم تنها برم .

ولی مانت جلو باز دوست نداره مگراینکه زیرش زیر سارافونی بپوشم ...

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣