2777
2789
عنوان

تنها مسیر (۷)

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 49 پست
ممنون عزیزمم اشکال نداره ..توفک کنم خیلی خوبی حتماپیش خداعزیزی.. اگه منوموقع تحویل سال یادت مونددعاک ...

خخخ نه بابا از دور اینجوری ب نظر میاد. 

حتما عزیزم اگه بشه ساعت تحویل سر مزار شهدا پارک محله مونیم. حتما ب یادتم زینب عزیزم

تو هم منو دعا کن⚘💚

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
خخخ نه بابا از دور اینجوری ب نظر میاد.  حتما عزیزم اگه بشه ساعت تحویل سر مزار شهدا پارک محله م ...

وای خوشبحالتون پس حتماابایدمنویادکنیاا من شهداروخیلی دوس دارم خیلی ارزشمندن پیش خداا..  چشم ..مرسی عزیزم❤

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خوشبحالتون پس حتماابایدمنویادکنیاا من شهداروخیلی دوس دارم خیلی ارزشمندن پیش خداا..  چشم ..م ...

سلام دوستم

سال تحویل ب یادم بودی؟

من که به یادت بودم. ان شاالله امسال پراز اتفاقای خوب باشه برات🌹🌷

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
سلام دوستم سال تحویل ب یادم بودی؟ من که به یادت بودم. ان شاالله امسال پراز اتفاقای خوب باشه برات🌹 ...

سلام عزیزم..سال نومبارک ان شاءالله سال خوبی داشته باشی.. من سال تحویل بیدارنشدم😐 حالاقبل و بعدشونمیدونم کی بوددعاکردم برات..مرسی که به یادم بودی😄😘 ممنون امیدوارم براهمه اتفاقای خوب بیفته.

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
سلام عزیزم..سال نومبارک ان شاءالله سال خوبی داشته باشی.. من سال تحویل بیدارنشدم😐 حالاقبل و بعدشونمی ...

😂 وایییییی 😂