2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بخاطر حساسیت ب بو و مواد شیمیایی و شوینده هم پیش میاد ب خودت استرس نده 

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  

الان بگی نفخ کردم یا چشام ضعیف شده یا دستم پیچ خورده میگن کرونائه😅😅

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  

وای من ۳روز بود گلو درد شدیییید داشتم نمیتونستم آب قورت بدم بعد از ۳روز فهمیدم آلرژی ب بوی وایتکس و الکله و گلوم و حلقم آفت زده آب نمک قرقره کردم ۵روز تموم شد ب ۱۹۰ زنگ زدم یارو خندش گرفته بود میگفت هر گلو دردی کرونا نیس خانم حالا قضیه تو شده😁😁😁😆

فقط اینکه قبل از کرونا یکی حس بویاییش میرفت شما میگفتی چی گرفتی😀

عزیزدلم از خودم در نیاوردم که ! تمام متخصصین گوش و حلق و بینی و فوق تخصص های سینوس که تو اینستا دارم ۲۴ ساعته لایو و پست میزارن و میگن طبق تحقیقاتی که انجام دادن این کرونا ویروس جدیده که اتفاقا تو فرانسه خیلیا با این علایم بروز دادن 

ضمنا خودمم علائم مثل سرماخوردگی بود وقتی رفتم تست خون دادم گفت کرونا مثبتی خداروشکر ریه ام درگیر نشد اما مثل شما عصب بویاییم تخریب شد من که خیلی تیزبو بودم الان تقریبا کربو شدم 

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

درضمن عزیزم چرا وقتی کسی بهت میگه علائم کروناس فورا جبهه میگیری سمتش ؟ الان تاپیکای دیگه شمارو خوندم خب قبول کن عزیزم

آدم وقتی تاپیک میرنه یعنی اظهارنظر و راهنمایی میخواد شما ولی انگار از شنیدن واقعیت تفره میری 

درهرصورت من و بقیه دوستان تجربه و تحقیقاتی که دیدیم و شنیدیم رو در اختیارتون گذاشتیم انشالله که مشکل شما چیز دیگه ای باشه 

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
درضمن عزیزم چرا وقتی کسی بهت میگه علائم کروناس فورا جبهه میگیری سمتش ؟ الان تاپیکای دیگه شمارو خوندم ...

باشه عزیزم اگه کرونا گرفتن من خوشحالت میکنم میذارم راحت باشی😄

بنظرم بهتره تاپیکو دوباره بخونی ،من نظرنخواستم که مریضیم چیه فقط پرسیدم بویاییم بخاطر حساسیت رفته راه حلش چیه،پس شما که اطلاعاتی نداری بهتره اظهارنظرنکنی گلم

باشه عزیزم اگه کرونا گرفتن من خوشحالت میکنم میذارم راحت باشی😄 بنظرم بهتره تاپیکو دوباره بخونی ،من ...

گفتی بخاطر حساسیت بویاییت رفته اومدم اگاهت کردم حساسیت نیس و کروناس حالا دیگه واقعیت برات تلخه به من مربوط نیس البته تاپیکای قبلت رو دیدم برخوردت باهمه همین بود کلا روحت داغونه ظاهرا خشن و دعوا طلبی 

شبخوش دیگه ریپ نکن