2777
2789
زیاد خودتو درگیر نکن به اندازه کافی احترامتو بزار کاری نکن سوارت شن

اره منم همينجورم زياد كسيو تحويل نميگيرم ولى بي احترامى هم ب كسي نميكنم 

لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظیم" خداى عزوجل به خاطر آن هفتاد نوع بلا را از انسان دور مى‌گرداند 
چه پدرشوهر فهمیده ای داری پدرشوهر من ک یه گاو به تمام معنا روبروش وایسادم روز پدر و بهش تبریک گفتم م ...

اینام اولا یه جوری بودن 

اما مادرشوهرم ب همون فرمون موند

فکر میکنم پدرشوهرم هم سیاست بخرج میده 

کلا دوری میکنم تامام

🍃🍃🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اولشم...موندم چه کنم

بابا بزنگ..بگو سلام احوال شما عیدتون مبارک انشالله سال خوبی داشته باشین...ببخشیدخدمت نرسیدیم..چون  واسمون عزیزین بخاطر این ویروس گفتیم رعایت کنیم عزیزامون سلامت باشن...

الهی و ربی من لی غیرک

من نميدونم چرا خانواده شوهر هركارى بكنى هم بازم انگار ازت طلبكارن مخصوصا مادرشوهره عجيبه خدايا 

لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظیم" خداى عزوجل به خاطر آن هفتاد نوع بلا را از انسان دور مى‌گرداند 
بابا بزنگ..بگو سلام احوال شما عیدتون مبارک انشالله سال خوبی داشته باشین...ببخشیدخدمت نرسیدیم..چون &n ...

يعنى خودشون نميدونن بخاطر كرونا اينا نرفتيم؟!!

به خدا به اونایی که پارسال بهم گفتن سال خوبی داشته باشی.

امسال میگم تورو جون عزیزاتون دعا نکنید برا من🤣🤣🤣

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

سلام 

سال نوتون مبارک باشه 

ایشالله ک سال خوبی داشته باشین 

سالی پر از سلامتی و اتفاقای خوب

سال پرپول😂😂

ایشالا بزودی ببنینیم همدیگرو ، کنار هم جمع بشیم باز 

😎😎😎

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

منکه میخوامچون بابام بزرگتره همست شب عید بنویسم 👇

سال نو مبارک.برای سلامتیه خود وعزیزانمان در منزل میمانیم.

درخانه# بمانید.

خوبه؟؟؟سندتوآل میکنم.یعنی میفهممن که نیان؟؟معلومه منظور پیام چیه یانه؟؟

البته خیلی فوضولو موذین میزنگن به بابام که این پیاما خودت دادی یانه

بیشعورن. یبار سر یه مساله ای برادر شوهرم به شوهرم گفته بود چرا زنت یه زنگ نمیزنه حال زن منو بپرسه.&n ...

وا عجب ادمايي من اگه شوهرم اينه بهم بگه ميخورمش😁چه معنى ميده كسى اين حرفو بزنه والا ما عروسا و خواهر شوهرا يه گروه تو واتساب داريم همونجا هم به زور حرف ميزنيم با هم ولى با همم خوبيم چون فاصله هامون رو اندازه نگه ميداريم والا بخدا 

يعنى خودشون نميدونن بخاطر كرونا اينا نرفتيم؟!!

چرا...من نسبت به اقوام شوهرخودم گفتم خوااااااهر..وای ازینا..برام ارزوی صبرکن..خلاصه بگم مادرشوهرم پایینه چندروزه نرفتم کلی حرف واسم سفارش نموده میفهمی نموده مارا.....

الهی و ربی من لی غیرک