2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما تازه از شمال اومدیم تو فریدونکنار یک خونه گرفتیم یک حیاط که سه تا ماشین توش جا میشد داشت ظبقه اولش حال و آشپزخونه بود پله می خورد بالا دو خواب و حموم دسشویی بود.فقط حالش کولر گازی بود خواباش پنکه سقفی بود.یک جای کباب درست کردن هم داشت تو حیاط.فاصله اش تا دریا هم یک کوچه بود.اگه کسی لازم داشت بگه شمارشو بدم.
تنها مشکلش پله هاش بود که خیلی شیب و بلند بود
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم و تو چون خود نداری.
من هم رفتم نشتارود هتل آپارتمان ونوس عالی بود خصوصا اینکه ساحل اختصاصی داشت و البته برام کل هتل نه فقط برای شخص ما

و نکته دوم اینکه فضای بازی بچه هاش هم خیلی عالی بود فکر کنم شبی 80 تومان است تو پائیز 2 خوابه با رختخواب اضافی

هر آنچه مرا نکشد مسلماً قویترم خواهد ساخت
lمامان شاین عزیز ببخشین چون از صاحبخونه اجازه نگرفتم شماره رو نذاشتم هر کی لازم داشت درخدمتم.قیمتشم یادم رفت ما سه خانواده سه نفره بودیم شبی 50 دادیم تو این فصل.
مامان شاین نشتارود کجا میشه؟ممنون
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم و تو چون خود نداری.
سلام دوستای گلم
اگه میخواین سفری بدون استرس برای جا و مکان داشته باشید با من هماهنگ باشید تا براتون تو هر نقطه از بابلسر که میخواین با توجه به قیمت مد نظرتون ویلا یا سوییت ردیف میکنم
دوستای گلم اگه میخواین عید به بابلسر سفر کنید (بدون رزرو ویلا ) واقعا دچار مشکل میشید
من بهتون قول میدم از نظر قیمت هم راضی باشید
تو هر نقطه از بابلسر ( شهرک خزرشهر و شهرک دریاکنار و کنار ساحل و داخل شهر) ویلا داریم

http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=18799&ChatDate=7-11-1391

این ادرس کلوپمه
بیاین اونجا صحبت کنیم

وسایل من
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=737309&PageNumber=1
سلام دوستان شیرازی عزیز. ما برای 15 مرداد تا 15 شهریور یا حتی اول مرداد تا اخر شهریور دنبال اجاره ی یک خانه هستیم که اگر وسایل داشته باشه خیلی بهتره. توی دوست و اشنا و در و همسایه همچین موردی رو سراغ ندارید؟ برای یک پدر مادر با دوتا دختر که مهمون شهر شما هستن :) خیلی ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
سلام دوست عزیز مسافر خوبی ما پارسال یک خونه تو شمال اجاره کرده بودیم خیلی راضی بودم البته شما در شیراز دنبال خونه هستید اگر از دوستان کسی خونه تو شمال نزدیک چالوس میخواد اجاره سالیانه بهم خبر بده یک خونه خوب سراغ دارم با وسایل کامل

اجاره باغ ویلا در شهریار و اطراف تهران

اگر قصد اجاره باغ ویلا به صورت روزانه در شهریار را دارید میتوانید به این سایت هم سر بزنید.

اجاره روزانه باغ ویلا در شهریار

دارای بناهای بسیار شیک و لاکچری به صورت مبله و همراه با استخر شنا

موقعیت بسیار عالی و قرار گرفتن در مناطق خوش آب و هوا 

با درختانی سرسبز و زیبا

با فاصله زمانی 30 دقیقه ای از تهران و مسیر بدون ترافیک 

سایت املاک شهر با نام تجاری #  دیدملک پیشرو در زمینه اجاره روزانه باغ ویلا در شهریار به هموطنان عزیز میباشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و در مورد قیمت و شرایط عقد قرارداد روزانه با شماره : 2211342 – 0912 (نوروزی) تماس بگیرید.