2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا یکم جوانه زدن 😐☹

دستمال خیس گذاشتی روش نباید میذاشتی اون دستماله خشک بشه باید تند تند بهش آب میدادی...اشکال نداره واسه سیزده بدر دیگه خوب رشد میکنه😐😂

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

دستمال خیس گذاشتی روش نباید میذاشتی اون دستماله خشک بشه باید تند تند بهش آب میدادی...اشکال نداره واس ...

🤣🤣🤣شاید یه گلدون کوچیک بخرم بع عنوان سبزه

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
🤣🤣🤣شاید یه گلدون کوچیک بخرم بع عنوان سبزه

مامان منم میخواد گلدون بخره....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

منم لر خرم ابادم تو لر کجایی😍

منم خرم ابادم،اتفاقا با کاربری قبلیت باهات آشنا شدم،انگار فراموش کردی تو تاپیک لرا..😍

منم خرم ابادم،اتفاقا با کاربری قبلیت باهات آشنا شدم،انگار فراموش کردی تو تاپیک لرا..😍

عه😅😅😅حافظم صفره.

خوشبختم عزیزم😍

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
عه😅😅😅حافظم صفره. خوشبختم عزیزم😍

منم همینطور😂😘

2790
2778
2791
2779
2792