2777
2789
عنوان

فان

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 37 پست
خخخخ درست حدس زدم خو😜

آره

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

3 چشمای مست تو

قبله یعنی حلقه چشم مستت

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
عزیزم میشه لطف کنی درخواست دوستی بدی . درمورد لکنت پسر دو سالم یه سوال دارم .ممنونم ازت

سوالتون بفرمایید عزیزم اگه بتونم جواب میدم حتما

سوالتون بفرمایید عزیزم اگه بتونم جواب میدم حتما

پسر منم دو سالشه فهمیدیم لکنت گرفته. از تاپیک ها خوندم پسرتون خوب شده شکر خدا. میشه بگید چیکار کردید؟ میدونم حال امروز منو خوب درک میکنید. یک ماهه فقط و فقط اشک میریزم دیگه نه ارامش دارم نه از چیزی خوشحال میشم. هردفعه که پسرم تو کلمه ای گیر میکنه میمیرم و زنده میشم. خواهش میکنم راهنماییم کنید.... 

لطف میکنی برای حاجتم صلوات بفرستی؟ ممنونم دوستم😚
پسر منم دو سالشه فهمیدیم لکنت گرفته. از تاپیک ها خوندم پسرتون خوب شده شکر خدا. میشه بگید چیکار کردید ...

عزیزم درسته البته من دخترم مشکل داشت که خدا را شکر خوب شد 

امیدوارم مشکل پسر شما هم زود خوب بشه 

ما اپن موقع یه تاپیک داشتیم که اطلاعات خیلی خوب و کاملی توش هست پیدا کردم حتما لینک میدم بهتون برید اونجا و مطالب بخونید حتما کمکتون میکنه

پسر منم دو سالشه فهمیدیم لکنت گرفته. از تاپیک ها خوندم پسرتون خوب شده شکر خدا. میشه بگید چیکار کردید ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/572457/درمان-لکنت?page=1

این تاپیک حتما بخون 

اطلاعات خوبی بهت میده

2790
2778
2791
2779
2792