2777
2789
مجرد باشی همه چیو میتونی یاد بگیری . ولی متاهل نه😏

ن چرا؟؟من خودم بعد از متاهلی رفتم خیاطی و هیچیم از آشپزی سرم نمیشد و شوهرم ازینایی که رو غذا فوق العاده حساسه ولی اصن خودمو دست کم نگرفتمو آشپزیم یاد گرفتم خودم بدون ذره ای کمک از کسی ن مادر ن مادر شوهر و ن هیچ کسه دیگه بافتنیم تابستون رفتم کلاس ی کم بلدم الان و شیرینی و کیک پزیم تازه راه افتادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی به هیچ دردم نخورد؟زبان انگلیسی یکی از واجباته که بتونی چهارتا مقاله بخونی توو ی شرکت درست حس ...

الان همه ی استخداما برا جاهایی ک زبان دون لازم دارن فقط برا کسایی ک مدرک زبان دارنو تو دانشگاه زبان خوندن منی ک تو آموزشگاه خوندمو مدرک آموزشگاهی دارم چن وخته دنباله حداقل کارم ینی تدریس ولی نیس ک نیس

الان همه ی استخداما برا جاهایی ک زبان دون لازم دارن فقط برا کسایی ک مدرک زبان دارنو تو دانشگاه زبان ...

خب شما رفتی سراغ کار تخصصی مربوط به زبان.من کارای دیگه منظورمه که زبان هم کنارش لازمه

خب شما رفتی سراغ کار تخصصی مربوط به زبان.من کارای دیگه منظورمه که زبان هم کنارش لازمه

اون ک صد در صد زبان برای هر کسی لازمه ولی این دوستمون ب نظرم اول یادگیریه راه و رسم و مهارتای لازم زندگیو در اولویت قرار بده در کنارش آموزش زبانم ببینه مثه من ۸ سال عمرشو نذاره پای زبان ک الان با بالاترین نمره ها مدرک ب دست معطل ی تدریس معمولی بمونه من اگه اونهمه وقتی ک صرف زبان کردم صرف آشپزی و خیاطی میکردم الان هم تو زندگیم خیلی جلو بودم هم میتونستم درامد داشته باشم ازین راه