2777
2789
عنوان

غسل جنابت

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 53 پست
جنابت از دو طریق واقع میشه.دخول و خروج منی اگر جنابت حاصل شد واجبه غسل کنید.چه قبل از اون استحمام ک ...

انگار شما خیلی به مسائل فقهی آگاهی دارید؛ بر عکس من

آه از این همه دورویی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار شما خیلی به مسائل فقهی آگاهی دارید؛ بر عکس من

رساله رو بخونید.

من مثلا کارشناس دین و پاسخگوی مسائل دینی هستم.🙈

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
مرسی عزیزم من مشکلم همین بود خیلی گلی🌸

خواهش میکنم

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
دفتر دارید یا توی سایت اینکار رو انجام میدید؟

نه خواهر دفترم کجا بود☺️

زمان انتخابات اینجا عضو شدم بعد دیدم خانم ها مسائل دینی و اعتقادی رو نمیدونند و شبهه زیاد دارند،منم جواب دادم.تو سایت پاسخگو هستم.

یک مدت چند تا گروه داشتم و پاسخگو بودم که به خاطر حجم بالای درس و کار و بچه داری همه رو گذاشتم کنار.

جنابت از دو طریق واقع میشه.دخول و خروج منی اگر جنابت حاصل شد واجبه غسل کنید.چه قبل از اون استحمام ک ...

شنیدم برا غسل لازم نیست موهای سر شسته بشه یعنی مهم پوست سره که  باید آبکشی بشه.درسته؟

شنیدم برا غسل لازم نیست موهای سر شسته بشه یعنی مهم پوست سره که  باید آبکشی بشه.درسته؟

نظر مراجع اختلافیه.بعضی از مراجع خیس شدن مو رو لازم دونستند