2777
2789
الهی شکر ،بمونید برای هم😍🌷

ممنون عزیزم همچنین😍😚😚

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
من وقتی شوهرم میره سرکار وقتی دارم لباساشو جمع میکنم بو میکشم و میبوسم خیلی دلتنگش میشم

وای دقیقا من صبحا ک شوهرمو راهی کار میکنم‌وقتی میام باز بخابم رو بالشت اون میخابم اخه بوی ارامش بخشی داره

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا اتفاقا رنگهای شاد به خانوما بیشتر میاد باعث زیباتر شدنشون میشه

رنگ شاد دوس داره گلگلی دوست نداره 😖

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه
چی شد؟

هیچوقت درک نکردم شما مردا تو نی نی سایت چی میخاین . متاسفانه ادم نمیتونه یه سوال کاملا زنانه بپرسه چون میدونه الان کمه کمه یه چن تایی مرد دارن اینو میبینن . ایشالا زدد از قرنطینه دربیایم و شمام از بیکاری دربیاین

از ماست که بر ماست 
وای دقیقا من صبحا ک شوهرمو راهی کار میکنم‌وقتی میام باز بخابم رو بالشت اون میخابم اخه بوی ارامش بخشی ...

بمونید برای هم عزیزم😍🙏

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

اسی شما اقایی؟؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
بیشتر ما مردا انقدر درگیر کار و زندگی هستیم که شاید وقت محبت کردن نداشته باشیم اما همه تلاشمون واسه ...

بیا با ترک نی نی سایت خوشبختی زنت روتکمیل کن

باور کن راضی نیس ازاینجا بودنت😒😒

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز