2777
2789

چون گوش دردم 

اول گوش راستم درد گرف قطره ریختم خوب شد الان سمت چپ قبلا هم شدم خوب شد نمیدونم چ کوفتیه  بم شده گوشم همراه با درد روی سوراخش  چیکا کنم😭😭

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم حساسیت ام عود کرده همش عطسه میکردم الانم یه خرده نفس تنگی دارم نمیدونم چیکار کنم موندم فقط شب ها اینطوری میشم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
مثل منی توهم از تاریکی میترسم من فوق العاده هم میترسم

من یک هفته است خوابای بد میبینم. وحشتناک . از این جن دارا... اذیتم میکنن نمیزارن از خواب بیدار شم یا شوهرمو از خواب بیدار کنم. با زور از خواب میپرم. انقدر تو اون لحظه جیغ میزنم خدارو صدا میکنم تا بتونم از خواب پاشم.خیلی بد خیلی.

عذاب وجدان دارم خوابم نمیبره پسرم کوچیکه گفتم دست نزن به وایتکس تا حواسم بهش نبوده دست زده حالادستاش حالت سوختگی شده انگارحساسیت داده ناراحتم ازاینکه هیچ جانمیتونم ببرمش برای دستاش

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم