2789
عنوان

اقدام

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 41 پست
نمیدونم عزیزم دیگ این موردو  بهتزه زنگ بزنی از پزشکت بپرسی ولی من ب شخصه چون خیلی ترسو و استر ...

منم مثل شما فکر میکنم .

این کرونا لعنتی مشخص نیست تا کی باشه . حتی تعطیلی مدارس بعد عید هم داره قوت میگیره ! 

اونموقع ادم حامله باشه و دکتر ازمایش سونو ! ی بارداری پر استرس اصلا اصلا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😂😂😂😂 اون یکی دوستم میگف یکسال اقدام بودم و هرشب رابطه داشتیم تااینکه بالاخره شد

تازه من بعد سه سال شوهرمو راضی کردم بچه نمی‌خواست. گولش زدم گفتم شاید خیلی طول بکشه. ازشانسش زارت گرفت الانم که دم به دقیقه میگه گولم زدی😁

هیچوقت نتونستم از روی ظاهر دیگرانو قضاوت کنم‌😑شما چجوری بدون هیچ دیدنی حتی، اینقد بلدید؟؟ 🤔😒
ان شالله دعا کنین برام . این باردار نشدن رفته رو مخم روحیم خوب نیس

انشاالله خیلی زود خبر بارداریتو میای همین جا واعلام میکنی گلم. من همیشه سرنمازاولین دعام واسه اونایی که هنوز مامان نشدن. هرچی خدا بخواد همون میشه. توکلت به خدا باشه که همیشه بهترین هارو واسه بنده هاش میخواد

هیچوقت نتونستم از روی ظاهر دیگرانو قضاوت کنم‌😑شما چجوری بدون هیچ دیدنی حتی، اینقد بلدید؟؟ 🤔😒
منم بعد چندین بار اقدام‌ ابن ماه باردار شدم همه میگن نشدی نسدی چه موقعی شدی ولی من بازم میگم‌خداروشک ...

شکر خدا منکه فعلا نشدم توکل بخدا هروقت خودش صلاح دونست بهم بده

💕🧿منم مامان شدم خدا جونم مرسی بیاد همه منتظرا هستم 🧿💕
منم مثل شما فکر میکنم . این کرونا لعنتی مشخص نیست تا کی باشه . حتی تعطیلی مدارس بعد عید هم داره قوت ...

نترس داروش و پیدا کرد آمریکا

💕🧿منم مامان شدم خدا جونم مرسی بیاد همه منتظرا هستم 🧿💕
تازه من بعد سه سال شوهرمو راضی کردم بچه نمی‌خواست. گولش زدم گفتم شاید خیلی طول بکشه. ازشانسش زارت گر ...

زارت گرفت😂😂😂

خداحفظش کنه گلم زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه نامدار باشه عزیزدلمممممم