2777
2789
عنوان

خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 16 پست
منم آوردم همشنو بو دادم کشمش هارم با چند قطره مایع شستمشون و دوباره خشکشون کردم هر چی خوار و بارم خر ...

خب شما اینکارو کردید از کجا معلوم بقیه اینکارو کنن بعدشم من حرفم اینه که به فکر سلامتی خودمون باشیم چی میشه امسال آجیل و شیرینی نخوریم البته من خودم شیرینی درست میکنم اکثر اوقات والا من همش دارم واسه مردم دعا میکنم میگم خدایا از همه به دور باشه 

🎎📚🇮🇷

خب شما اینکارو کردید از کجا معلوم بقیه اینکارو کنن بعدشم من حرفم اینه که به فکر سلامتی خودمون باشیم ...

مردم همینجور بیرون پلاسن تا جمع نشن خونه هاشون کروناهم جمع نمیشه خورد و خوراک جز واجباته که اونم فقط یه نفر باید از خونه بره خرید (واسه ما شوهرم با اینکه دست تنها بود و بدون ماشین همه چیمونم تو خونه ته کشیده بود بازم تنها رفت) ولی میگفت مردم تو خیابون با خیال راحت خانوادگی قدم میزدن و خرید میکردن عین خیالشونم نبود☹️

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز