2777
2789

💚بسم الله الرحمن الرحیم💖

🌸سلام🌸

💝هدیه به امام جواد علیه السلام چله میگیریم چله ذکر صلوات و سوره یس

هر روز قرائت میکنیم ۱۴ ذکر صلوات و یک سوره یس به مدت چهل روز

شروع از روز ۲۹ اسفند💝

هرکی حاجتداره و میخواد در این چله باشه ذکر یا جواد الائمه علیه السلام ادرکنی رو تو تاپیک بگه و روز ۲۹ با ما شروع کنه ( اصلا احتیاجی به اینکه اسمتونو بگید نیست فقط برای حضور در چله اینجا بنویسید یا جوادالائمه علیه السلام ادرکنی )

💗اولین دعا و حاجتتونو سلامتی و نزدیک شدن ظهور امام زمان علیه السلام قرار بدید و بعد حاجات دیگه و گشایش مشکلاتتون خودتونو طلب کنید💗

این چله هرکی برای خودش میخونه کنارش یه دعای دست جمعی هم دوستداشت برای همه بگه ( مثلا بگه یا امام جواد علیه السلام حاجات همه بنده های خدا که در این چله خوانی هستن از خدا بگیر براشون) بنابراین اگه وسط چله به هر دلیلی نتونست ادامه بده ☘ دینی به گردنش نیست ☘

این چله همین جا تشکیل میشه و گروه واتساپ یا تل گرام یا هر گروهی به جز این نداره 🍃 فقط همینجا برگذار میشه 🍃

در زمان عذر شرعی میشه خوند

💐روز ۲۸ اسفند که یک روز قبل شروع هست همه رو با اسم کاربری واسه شروع چله صدا میزنم حتما حتما💐

منم لطفا خیلی دعا کنید 

❤ان شاءالله حاجاتتون روا التماس دعا❤

یا جوادالائمه ادرکنی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هرروز بنیت ینفره؟خب بعد یس باز ۱۴صلوات میزاشتی قبل و بعد یس صلوات قبل و بعد اجابت دعاست

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
هرروز بنیت ینفره؟خب بعد یس باز ۱۴صلوات میزاشتی قبل و بعد یس صلوات قبل و بعد اجابت دعاست

نه خواهرم گفتم که گروهی نیست هرکی برای خودش میخونه

و چله ای که تو تاپیک گذاشتم بعد از یس صلوات نداره فقط قبلش چهارده تا صلوات میفرستید هر روز

روشش چله تاپیک همینه خواهر جون اگه قبول دارین میخوای با گروه شروع کنین صداتون کنم عزیزم؟

نه خواهرم گفتم که گروهی نیست هرکی برای خودش میخونه و چله ای که تو تاپیک گذاشتم بعد از یس صلوات ندار ...

منم هستم ولی متوجه نشدم چی به چیه

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

نه خواهرم گفتم که گروهی نیست هرکی برای خودش میخونه و چله ای که تو تاپیک گذاشتم بعد از یس صلوات ندار ...

یا جوادالأئمه ادرکنی💗

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.

تا چهل روز هر روز چهارده تا صلوات میفرستی و یه مرتبه سوره یس میخونی، از 29 اسفند شروع میشه.

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.

شما پیام اول منو کامل بخونی توش همه رو توضیح دادم کامل عزیزم

از روز ۲۹ اسفند شروع میکنیم به چله هدیه به امام جواد علیه السلام ، هر روز اول ۱۴ صلوات و بعدش یک سوره یس قرائت میکنید تا چهل روز

بقیه موارد مربوط به چله تو همون پیام اول که موضوع تاپیکه گفتم

مثلا اینکه این چله رو هرکی برای خودش میخونه ولی اگه روستداره یه دعای کلی برای همه جمعی که این چله رو شروع میکنن بکنه مثلا بگه حاجت همشون روا

و اینکه اگه وسط چله بنا به هز دلیلی نتونه ادامه بده دینی گردنش نیست

تا چهل روز هر روز چهارده تا صلوات میفرستی و یه مرتبه سوره یس میخونی، از 29 اسفند شروع میشه.

ممنونم

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

شما پیام اول منو کامل بخونی توش همه رو توضیح دادم کامل عزیزم از روز ۲۹ اسفند شروع میکنیم به چله هدی ...

ممنون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز