2777
2789

سلام به همگی 

من قبلا با کاربری شخصی خودم کاربر نی نی سایت بودم.

و الان بخاطر شغلم تصمیم گرفتم یه کاربری ایجاد کنم‌.

عزیزان من نویسنده و تصویر گر کتاب کودک هستم. 

البته هنوز کتابی چاپ نکردم چون دنبال تکمیل آثارم هستم و برام مهمه خیلی مخاطب پسند باشه چون استارت کار و معرفی آثار و ذهنیتی که از نویسنده توی ذهن مخاطب ایجاد میشه خیلی مهمه.

من خیلی به کتابایی برا بچم ک برای تقویت اعتماد به نفسش باشن  نیاز دارم

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا میخوام که لطفا از  تجربیات و روزمرگیهای شما با فرزندتون بگید. و سبک یا متن داستانهایی که اونها دوست دارن و با روحیه شون جوره  اما جای اونها تو کتابفروشی ها خالیه.

یا چه تصاویری بیشتر کودکتون علاقه نشون میده.

من که پسرم این روزها بدترین روزهای عمرشه وسط جنگ و دعواهای من و باباش عصبی شده🥺

عزیزم همه بچه ها تو یه دوره از زندگیشون حتما دعوای پدر و مادر رو تجربه کردن اما شما میتونید بعد دعواتون وقتی آشتی میکنید جلو اون باشه و حتما جلو چشم اون بهم محبت کنید و براش توضیح بدید برا هر خانواده ای دعوا پیش میاد. امیدوارم مشکلاتتون زودتر حل بشه و سعی کنید جلو بچه بحث بالا نگیره اگرچه سخته.

راست گویی از چه زاویه ای؟ در چه شرایطی راست بگه؟

یعنی طوری باشه که به خانواده ش راستشو بگه و مثلا داستان درمورد حیوانات یا دختر بچه ای باشه که دروغ گفته به مادرش ولی اون دروغ براش بد شده 

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
مثلا بچه شما چجوری به غذا خوردن مایل میشه؟ همزمان با غذا شعر بخونید؟ یا مثلا قاشقش هواپیما یا چیزی ب ...

اگر بشنوه يا ببينه كه يه ني ني داره غذا ميخوره يا عاشق غذاءه خيليً ترغيب ميشه 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
یعنی طوری باشه که به خانواده ش راستشو بگه و مثلا داستان درمورد حیوانات یا دختر بچه ای باشه که دروغ گ ...

یعنی نتیجه دروغ گفتنش رو ببینه؟ 

چه نتیجه ای که برای بچه سخت نباشه؟

البته در تکمیل حرفهای شما بگم گاهی والدین اون احساس امنیت رو برا راستگویی بچه بهش نمیدن و بچه فقط از ترس مواجه شدن با رفتار پدر و مادر دروغ میگه در واقع اصلا نمیدونه دروغ چیه و از عمد نیست.

اگر بشنوه يا ببينه كه يه ني ني داره غذا ميخوره يا عاشق غذاءه خيليً ترغيب ميشه 

دقیقا دختر دومی من برا غذا خوردن و دارو خوردن از خواهر بزرگترش خیلی تاثیر میگیره.

پس شما میخواید یه کتاب باشه که داخلش یه بچه باشه که در حال غذا خوردنه و اون بچه عاشق غذا خوردنه و در ادامه بچه شما با چه کلماتی انگیزه برا خوردنش بیشتر میشه؟ همین که کتاب رو ببینه کافیه؟