متاهل و متعهد 💍تو چشمات سواله یه عالم سوال🎁😍نگاهت پر از آرزوهای خاص♥میدونم تو ذهنت چیا میگذره😍🎲میبینی تو اما کی عاشقتره💏میمونم کنارت درست مثل سایت😚از امروز تا هر روز تا اون بینهایت🌠نمیگیره هیچکس جای خاک پاتو😍نمیمیره این عشق قسم میخورم😍تا روزی که قلبم هنوز میزنه❤😍تا وقتی که جونی توی این تنه😍تو روزای خوب 😃تو روزای بد🙁همیشه باهاتم قسم میخورم💏به بارون نم نم🌧☔به دریا به کوه🌊🗻به این آفرینش🌠 به کشتی نوح⛵به ماه و ستاره 🌙🌟به هفت آسمون🌎به عشقم به عشقی تا مرز جنون🤗به لحظه ی دیدار قسم میخورم👫❣دوباره با تکرار قسم میخورم😇به عهدی که بستیم💒💍به هستم به هستیم قسم میخورم🕋🙏💝
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
#❤✨...لحظهـ دیدنت انگار که یک حادثه بود🍃.حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت🍃سیب را چیدم در دلهره ی دستانم🍎🍭سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🍎👋.تا ۳بس بود که بشمارد در دام افتد✌💜گفت یک گفت دو افسوس سه را دوست نداشت💔منو تو خط موازی؟؟😒نرسیدن؟؟😒هرررگز!☺❤❤دلم این قائده هندسه را دوست نداست💔درس منطق نده دیگه تو به این عاشق که❤✨از همان کودکی اش مدرسه را دوست نداشت❤💛✨.•|•خیلی دوست دارم تو نی نی سایت دوستای زیادی داشته باشم اگه دوست داری بهم درخواست دوستی بده دوست خوبی هستدما😊❤
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️