2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باورت میشه من بهمنم بیرون نمیرفتم . چون تو چین اومده بود میدونستم ایرانم هست

من بهمن رفتم پاساژ مانتو خریدم تازه یه ذرت مکزیکی و آب انارم خوردم😐خدا بهم رحم کرد نگرفتم 

هنوز اعلام نکرده بودن لعنتیا

من مانتو دادم خیاط اصلا پیگیری نکردم ببینم اماده کرده یا نه  اونم از خدا خواستس هی هم پیام در ...

من دی ماه دادم خیاط دوخت برام مانتو همون موقع گرفتم دیگه هیچی نخریدم البته قبلا همه چی خریده بودم نو مونده 

این ششمین کار بریمه که اومدم 

تومژگان نیستی؟😂

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

خدا لعنت کنه این ویروس لعنتی و😭😭😭

امسال اولین سالی بود ک من زرنگ شدم و از ۵ ماه پیش خریدامو شروع کردم و کلی چیز میز خریدم.

هرسال میزاشتم خریدامو تو بهمن انجام میدادم‌.

کلی پول هدر رفت😭😭

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

شما میدونید که کجا خرید کرده اصلا رفته یا نه عزیزم اول مطمعن شید بعد  

من نگفتم ک تو کامنتام نوشتم قبل ویروس رفته این نظرو کلی کفتم نه ب استارتر

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️