2777
2789
عنوان

زلزله اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 78 پست
منم قم هستم اصلاااا حس نکردم شوهرم رفته بودآشغال بزاره دم دراومدگفت نترسیدی ؟گفتم ازچی؟گفت زلزله اوم ...

خخخخ. منم ی چی مثل شما. فقط صداشو شنیدم. گفتم شاید یکی روو پشت بومه که شوهرم گفت زلزله بود. تعجب میکنم استارتر میگه محلشون ریختن بیرون

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نه خوب من نمیدونم چرا اینجور فکر میکنید دلگیر نیست ولی چون طلبه و آخوند زیاد تو شهره هرکی نگاه میکنه ...

آره دقیقا به همین خاطره ولی مشهد با اینکه اونم شهر مذهبیه ولی همچین حسی به آدم نمیده

خخخخ. منم ی چی مثل شما. فقط صداشو شنیدم. گفتم شاید یکی روو پشت بومه که شوهرم گفت زلزله بود. تعجب میک ...

تعجب نکن خاهر والا من جوادالائمه ام کوچمون یه لحظه غلغله شد در حد نیم ساعت همه باهم صحبت کردن و مطمئن شدن زلزله اس و تامام

خدایا شکرت بخاطر داشتن همسر و فرزندم گلم❤❤
نه اصلا دلگیر نیست....😍 اسمونش پایین نیست زمینش به اسمون نزدیکه😍

جمله ی زیبایی گفتی چه قشنگ تفسیر کردی من اصفهان بودم ازدواج کردم اومدم قم اینجا چون ازشهرخودم کوچیکتره و جاهای تفریحی هم زیادنداره خیییلی به نظرم دلگیره وقتی میرم اصفهان حس می کنم اکسیژن بیشتری بهم می رسه 

......
حالاخوبه فقط یه سیب گاز زدیم موز برنداشتیم وگرنه معلوم نبود چی می شد

خدا مهمون نوازی و تموم کرده در حقمون اون از یه دونه سیبش اون از از ماه مهمونی دادنش که باید گشنگی بکشیم 

آره دقیقا به همین خاطره ولی مشهد با اینکه اونم شهر مذهبیه ولی همچین حسی به آدم نمیده

یه دلیل دیگم اینه که ما اینجا مکان تفریحی نداریم ولی مشهد زیر ساخت داره چندتا شهر بازی و مرکز خرید و هرچیزی فکر کنی. ..

ولی من عاشق شهرمم و هر شهر دیه رو در حد چند روز تفریح دوست دارم