2777
2789
عنوان

بسه دیگههه😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 116 پست
خوب لعنتی جای گرم و نرمم که داری بخاب دیگههه😒😒

خوووووووورپوووووووووف

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
تاپیک جنجالی کجا بود 😒 همه ی تاپیکا دوسوز شدن 

همشم راجع به کرونا😐 دا اولدوخ والا کم مونده برم الکل صنعتی بخورم خودمو خلاص کنم😂😂😂😂

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای عذر خواهی دیر شده😒

تو رو خدا منو نخور من کرونا دارما😒

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!
تو رو خدا منو نخور من کرونا دارما😒

مرا از کرونا چه باک😒😒

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
اگه اومدن چی😒

تو بخواب من باهاشون حرف میزنم نیان 😂😂😂 باور کن چیزی گم میکنم تا میگم بیارید بذارید سر جاش سریع میارن 😀

مرا از کرونا چه باک😒😒

بابا بی باااااک 😂😂😂

تو بخواب من باهاشون حرف میزنم نیان 😂😂😂 باور کن چیزی گم میکنم تا میگم بیارید بذارید سر جاش سریع می ...

جنای خونه شما حرف گوش کنن.مال ما نصف شبا گشنشون میشه میرن سر قابلمه و قاشق چنگالا هی صدا میدن😒

عشق مثل جنگ می مونه...شروع کردنش راحته...تموم کردنش سخته...فراموش کردنش محاله...
جنای خونه شما حرف گوش کنن.مال ما نصف شبا گشنشون میشه میرن سر قابلمه و قاشق چنگالا هی صدا میدن😒

میخوای الان صداها قطع بشه ؟ بس کنیییییید بذارید بخوابه 

نمیشه جنای ما حرف گوش نمیدت بی ادبن😐

پس دیگه کاری ازم بر نمیاد ادبشون کن بزن صدا غاز بدن😂😂