2777
2789
عنوان

پیییتزااااا دلم میخوااااد خدایااااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 37 پست

کاری نداره که خودت درست کن از بیرونم بهتر و عالیتر میشه😉من از وقتی با باگت درست میکنم دیگه از پیتزا بزرون خوشم نمیاد🤣🤣🤣🤣خمیرم بلدما ولی باگت لامصب یه چیز دیگس ترررررد خفن😜بدیش اینه که باید همون اندازه که میخوری درست کنی گرم کردنی نرم میشه مگه بذاریش تو فر

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای من پیتزا ایتالیایی هوس کردم چیزی که نه فست فودای معمولی میشه کیفیت خوبشو پیدا کرد نه اونقدر راحته که بشه توی خونه با امکانات خانگی درست کرد

خدایا مرسی عشقمو آفریدی ❤❤❤
دهنته ببند ای وقت شب    

عهههه 😂😂😂😂

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
لنتی بی رحم😭😭😭

بمیرم😂😂😂😂💋💋💋

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
بمیرم😂😂😂😂💋💋💋

خدانکنه گلی جونم

لنت ب کرونا 

دستات بلرزه ولی لبات بخنده.....آخ اگ بدونی چی میگم/زیادی خوب بودن مث داشتن یه کروموزوم اضافه مُنگُل تصورمیشی،دوس داشتن زیادیم همینطور...
من که چند روز پیش انقدر دلم کشیده بود نتونستم طاقت بیارم دوتا گرفتم خوردم😂😂

حالتو خریدام 🤣ولی خودکشی کردی با پیتزا اگ خدایی نکرده آلوده ب ویروس باشه 

رعایت#

دستات بلرزه ولی لبات بخنده.....آخ اگ بدونی چی میگم/زیادی خوب بودن مث داشتن یه کروموزوم اضافه مُنگُل تصورمیشی،دوس داشتن زیادیم همینطور...
خودت درست کن

خمیرش و بلد نیستم شایستی اماده خریدم خمیر رو🤗

يك ربع عزيزم البته بستگي ب موادت داره پخته باشه ياخام

نه خام وقرچ رو فقط نمیدونم باید تفت بدم یا نه که آب نندازه تو ماکروفر

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
ببين من خودش روماكروفرعكس پيتزارركشيده ميزنم خودش زمان ميده٣دقه ولي بعدازاون گريل و حتماميزنم ك پنير ...

ممنون گلم

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞