2789

با سنجاق درش بیار

سیر بزار روش

چسب میخچه بزار روش

سلام . من حدیثم . دختزی پر از اعتماد به نفس  و تلاش . دختری با شیطنت های زیاد . دختر جذاب اما خاکی . خوشحال میشم با خانما دوست شم

سیر رو با چنگال روی گاز داغ کن که سیاه بشه روش بعد بازش کن و از وسطش که گرما داره بچسبون به میخچه و با چسب ببند میفته،برا من درست شد 

نمیدونم حس مادر شدن را خدا بمن میدهد یا ...  برای حاجتم صلوات...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با سنجاق درش بیار سیر بزار روش چسب میخچه بزار روش

البته راه اول یکم درد داره

سلام . من حدیثم . دختزی پر از اعتماد به نفس  و تلاش . دختری با شیطنت های زیاد . دختر جذاب اما خاکی . خوشحال میشم با خانما دوست شم

عمم میگه من دارم تو پام هربار حموم میرم سنگ پا میشم میاد بیرون 

قطره ام داره داروخونه باید اول دورشو کرم بزنی ک نسوزونه فقد رو میخچه بزنی قطره رو

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
عمم میگه من دارم تو پام هربار حموم میرم سنگ پا میشم میاد بیرون  قطره ام داره داروخونه باید اول ...

برای حاجتت صلوات فرستادم.

نمیدونم حس مادر شدن را خدا بمن میدهد یا ...  برای حاجتم صلوات...
سیر رو با چنگال روی گاز داغ کن که سیاه بشه روش بعد بازش کن و از وسطش که گرما داره بچسبون به میخچه و ...

وای چه وحشناک مثه ساواک 😂😂😂

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

من یکسال  کف پام انگشت بزرگه داشتم

چسب میخچه بگیر بعد ک زدی خب مثل چسب زخم میمونه باچسب نواری ببندش ک قشنگ پخته بشه

تا دوسع روز   بزا بمونه حتی باهاش برو حموم ک قشنگ خیس بخوره

تا چسبا تموم شه انشاءالله نتییجع می گیری

یا امام رضا... تورو به غریب بودنت قسم میدم لطفامنو به ح برسون😍💞 حالا ک خدا جون مارو توی ۸ اسفند به نام عدد امامت مارو باهم آشنا کرد لطفا تورو به تموم لحظاتی که غریب بودی لطفا مارو بهم برسون🙏❤💕

برو دلروخونه.یه چسب بزن روش و یه قطره ست.که اون قطره اسیدیه.تا ریشه نیسوزونه

شوهر من میخچه داشت پاش خوب شد

قطره میزد بعد چسب هم میزد.کامل برطرف شد

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

من یمدت بخاطر اینکه توکفشم شن رفته بود میخچه زدم ولی خب بابام میگفت خودشو عمم هم خیلی میزدن

طبق توصیه بابام میخچه یه ریشه قرمز رنگ داره که کاملا مشخصه با سنجاق قفلی که ضدعفونی کردی اروم اروم باز میکنی و اون ریشه رو پیدامیکنی و با موچین میکَنیش

و سریع خوب میشه

اگه راه حل طولانی ترم بخوای قطره های داروخونس که خواهرم یمدت مصرف کرد خوب شد

من کف  پنجه پام سه تا داشتم جراحی کردم الان باز دارم😐

فقط چسبع میخچه

یا امام رضا... تورو به غریب بودنت قسم میدم لطفامنو به ح برسون😍💞 حالا ک خدا جون مارو توی ۸ اسفند به نام عدد امامت مارو باهم آشنا کرد لطفا تورو به تموم لحظاتی که غریب بودی لطفا مارو بهم برسون🙏❤💕