2777
2789

2 ساله باهاش دعوا دارم که شبا نرو پیش پسر عمه هات تو متاهلی بچه داری نکن... دعوا کردم خانوادهارو کشیدم وسط. مشاوره رفتم. با زبون خوش گفتم. نامه نوشتم. گریه کردم. با خنده و شوخی گفتم. محیط خونرو شاد کردم......... 

دیگه بریدم.. 2 هفته بود که شبا خونه بود پیشمون بود منم عالی رفتار میکردم هیچ مشکلی نبود. 

تا اینکه الان 2 شبه که داره میره باز. پریشب رفت سکووووت کردم ولی دیروز و امروز رفتارم سرد و بد و تند بود چون دست خودم نبود دیگه. 

دیشب نرفت

امشب باز رفت تلفنشم جواب نمیده. 

بریدم..... 

تورو خدا کمکم کنین

بچه 7 ماهه هم داریم

(بقیه رفتارای شوهرم خوبه ولی این کارش اصلا قابل قبول نیست اصلااااا، مشاورم گفت هیچکس حق رو به شوهرت نمیده که هرشب هرشب تا دیر وقت بیاد خونه) 

پ. ن:بهش اطمینان دارم زن باز و اینا ابدا نیست. ولی قلیون میکشه هرروز

در رو قفل کن کلیدم بنداز پشت در

زنگ بزن به باباش بگو

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توی این کرنا قلیون 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😕😩

تیرماه 97 بعد از 10 .11 ماه اقدام ب کمک کلومیفن و لتروزول حامله شدم پوچ بود شهریور سقط شد😢خدایا ناامیدمون نکن😔22آبان 98 شروع دوباره.... خدایاشکرت که کنجد توو دلم کاشتی خودت برام حفظش کن دعا کنید قلب کنجدم تشکیل بشه باید هرروز آمپول انوکسان بزنم🙏قلب کنجدم تپید ❤️😍خدایا سالم بیاد بغلم این حس برای تمام زنای سرزمینم آرزو میکنم.💋💋💋💋💋دخترم دنیامه

خب هر ادمی یه عیبی داره عزیزم میتونی از یه مشاور کمک بگیری ک چطور رفتار کنی ما ک نمیدونیم هر ادمی با اون یکی فرق داره عزیزم مصلا شوهر من باشه اگه گیر بدم بهش بیشتر میره 

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  

من که بودم کلا یه مدت سفت و سخت سنگین میشدم که بفهمه شعور یه آدم ارزش داره

بفهمه باید به تو احترام بذاره

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...