2821
2789
ممنون گلم بخاطر سفید بودن قشنگه ..موقع ساخت گفتم باید همه چیز سفید باشه

چون موکتت طوسیه مبلو طوسی بگیری به چشم نمیاد 

زرد لیمویی بگیر یا صورتی کمرنگ یا چرک با کوسن های طوسی 

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اوکی ..خیلی سخته تصمیم گیری اخه چیزی نیست که هرساله بشه خرید چند سال میمونه مبل

ایشالله ی چیز قشنگ مثل بقیه وسایلت پیدا کنی😍

اولش ک دیدم گفتم خارجن

بعد از رو ماشینتون و اون فرش زیر سنک فهمیدم ایرانید😂

مخصوصا اتاق بچه هاتون ماشالله خیلی قشنگه

اونا استیکرن؟

پرده هاتونم عالیه😍

یه سوال میترسم بپرسم زشت باشه😓

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
بپرس جانم خودم رو مقوا کشیدم و بریدم

آفرین چ هنرمند😍

اونجا با یکو دویست میشه یه همچین خونه ای خرید؟

یه چیزی بگم باور میکنی...ما این زمین رو 2سال پیش خریدیم 50 ملیون...ساخت و وسایل خونه روهم شد 250..

واااااااااااقعاااااا😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨

اره😁 زمین ارزون بود..شهرستان رامشیر هستیم

آها چه جالب 

من فکر کردم کمه کمش دوملیارده😶

خونه‌تون خیلی قشنگه مبارک باشه. چون همه چی سفید و خنثی هست، مبل یه رنگ جون‌دار بگیر، مثل فیروزه‌ای یا قرمز مایل به زرشکی، نمی‌دونم یه همچین چیزی

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز