اگر پسر کوتاه مثلا 165 بخواهد که زن بلند بگیره،نموتونه و اگر بخواهد با زن کوتاه ازدواج کند،بچه هاشون کوتاه می شوند و اذیت می شوند به نظر شما راهکار مناسب چیه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه پسره اعتماد بنفس وعزت نفسشو تقویت کنه میتونه با دخترقدبلندازدواج کنه..چون پسره از قدش خوشش نمیاد کلا خودشو دوست نداره بخاطره همین هردختری ببیندش اول از قدش ایرادمیگیره وبهش علاقمند نمیشن..وگرنه من خیلی از مردارو دیدم که از نظرظاهری خیلی معمولی بودن ولی همسرشون سرتر وخیلی زیبا
پسرا ملاکای ظاهری زیادی که برای دخترا در نظر گرفتن،الان خودشون بهش مبتلا و دچار شدن یک عده
اگه مثل کشورهای اروپایی به جای تشابه ظدهر و اینقدر اهمیت دادن به چهره،به تشابه شخصیتی هم نگاه میکردیم،نه الان اون اقا ناراحت بودن،نه خیلی از دخترا دنبال عمل های افراطی و آرایشای عجیب بودن،نه این همه طلاق و اختلاف داشتیم
محاله دختری که خودش قد بلنده پسره کوتاه تر قبول کنه 🤭 یعنی من بودم قبول نمیکردم
یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین هان . شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده! اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭