2777
2789
عنوان

ناهار ظهرم مرصع پلو خودم پز😋😋😋

9641 بازدید | 20 پست

اینم از مرصع_پلو# ، آشپزی# خودم  

۱- برنج را که آبکش کردید و آب آن کاملاً خارج شد در یک قابلمه متناسب کمی روغن بریزید روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید روغن داغ شود بعد ته دیگ دلخواهتان را قرار دهید سپس برنج را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید حدود ۵ دقیقه بعد که قابلمه داغ شد دو قاشق روغن اضافه کنید ونصف استکان آب هم به دور برنج اضافه کنید دوباره اجازه دهید ۶ تا ۷ دقیقه روی حرارت متوسط رو به بالا بماند تا بخار برنج بلند شود سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید برنج دم بکشد. اگر خواستید می‌توانید آب و روغن را با هم مخلوط کنید و به دور برنج اضافه کنید.

۲- بعد از اینکه مرغ را مزه دار کردید فیله‌ها را رول کنید و با کمک خلال دندان فیکس کنید یا اینکه به سیخ بکشید داخل تابه چند قاشق روغن بریزید فیله‌ها را در آن قرار دهید و اجازه دهید با آب خودش بپزد.

برای اینکه آب بیندازد در ظرف را ببندید و روی حرارت متوسط قرار دهید هر از گاهی فیله‌ها را زیر و رو کنید تا تمام قسمت‌های آن به صورت یکنواخت سرخ شود. اگر طعم کره را دوست دارید می‌توانید به جای روغن از کره استفاده کنید.

چون مرصع پلو غذای خشکی است وقتی مرغ آب انداخت آب مرغ را نگه دارید موقعی که خواستید غذا را بکشید مرغ‌ها را با سس روی برنج بریزید.
همه تاپیک هام درباره آشپزیه😍😋
برنج ۴ پیمانه
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
آبلیموی تازه ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
خلال بادام ۱ پیمانه
خلال پسته ۱ پیمانه
هویج خلال شده ۱ پیمانه
خلال پرتقال ۱ پیمانه
زرشک ۱ پیمانه
کشمش ۱ پیمانه
زعفران دم کرده ۵ قاشق غذاخوری
شکر ۴ قاشق غذاخوری
کره حدود ۱۰۰ گرم
همه تاپیک هام درباره آشپزیه😍😋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نوش جون منم امشب خورشت بامیه درست کردم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
بامیه مگه الان هست وای دلم خواست

وای ببخشید😟...من همیشه تو فصل خودش 10 کیلو میگیرم و سرخ میکنم و فریز میکنم عالیه... بامیه کرمانشاه معروفه ریز و نرم من از بامیه درشت بدم میاد 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥