2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا 

آره 😐 

هفته پیش اتفاقا درست کرد 

ببین توش برگ سیر بود فقط با تخم مرغ و نمک و فلفل 

بعدم انداخت تو روغن مثل کوکو گذاشت بپزه بعد خط انداخت برگردوند 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

کوکو_سیر#  کاربر @لذت_آشپزی   

مواد لازم:

*کره ( ۲قاشق غذاخوری)
*پیازچه یا سیر تازه خرد شده ( یک و نیم پیمانه)
*قارچ خرد شده ( ۱۰۰گرم)
*گوجه فرنگی خرد شده ( ۴۰گرم)
*خامه (یک پیمانه)
*جعفری یا نعناع خرد شده ( یک سوم پیمانه)
*تخم مرغ ( ۶عدد)
*نمک و فلفل ( به میزان کافی)
*پنیر چدار ( یک پیمانه)

طرز تهیه:

کره را در ماهیتابه ای آب کنید، سبزی ها و سیر را اضافه کنید و بگذارید بپزد تا نرم شود.

قارچ را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. مواد را در ظرف مناسب فر بریزید.

گوجه فرنگی را روی آن بریزید.

خامه، پنیر، نعناع، تخم مرغ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و روی مخلوط قارچ بریزید و در فر با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۴۰دقیقه یا روی گاز قرار دهید تا هر دو طرف طلایی رنگ شود.

پس از کمی سرد شدن آن را برش بزنید و با نعناع تزیین کنید. . نوش جان نی نی سایتی عزیز

همه تاپیک هام درباره آشپزیه😍😋
آره 😐  هفته پیش اتفاقا درست کرد  ببین توش برگ سیر بود فقط با تخم مرغ و نمک و فلفل  ...

اهان زردچوبه هم میریزه 

ریز هم باید خورد کنی 

درشم باید بذاری 

باید برگ سیرتم تازه باشه

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

تچکر

برگ سیر خرد شده +یه سیب زمینی  کوچک رنده شده و آب گرفته شده +تخم مرغ ۳ تا +نمک +زردچوبه +ادویه کاری خوب هم بزن بعد بریز تو روغن سرخش کن خیلی خوشمزست

سفارش مقاله های دانشجویی و ترجمه متون انگلیسی پذیرفته می شود.اگه خواستین درخواست دوستی بدین.😍😍😍

سیب زمینی و کاری نداره اصلا. برگ سیر ریز خورد شده با تخم مرغ زردچوبه و نمک .فلفل رو به دلخواه میتونی بریزی یا نه. هم میزنی و تو تابه سرخ میکنی. البته این دستور غذای شمال هست اگه همین مدنظرتون باشه.

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫