2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اسکاچ😐

واقعنی با اسکاچ ؟🤔🤨🙄

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

🖋  #کرونا

⛔️کرونا و مواد غذایی  :

🔸توجه کنید دست شما با هر چیزی در مغازه و فروشگاه و قصابی و میوه فروشی و... تماس داشته باشد احتمال آلوده شدن به ویروس کرونا را دارد.

🔹به عنوان یک اصل از یک حایل بین دست خود و هر چیزی که می خرید استفاده کنید مثل دستکش  و حتی دستمال کاغذی.

❇️به هنگام ورود به منزل بهتر است اقلام خریداری شده در  یک مکان مشخص روی یک سفره یک بار مصرف و  ترجیحا خارج  از در  آپارتمان گذاشته شود تا نسبت به جداسازی انها اقدام  و کیسه های نایلونی مازاد دم در خالی و بیرون انداخته شود.

❇️تخم مرغ چون شستشوی آن منجر به انتشار میکروب  و  ویروس  به داخل آن می شود بهتر است اولا تعداد کمتری خرید شود دوما در منزل در یک پلاستیک دربسته آن را در یخچال نگهداری کنید و به هنگام استفاده تعداد لازم را بردارید.و حتما کاملا پخته مصرف شود .

❇️اگر سطل ماست و پنیر  و تن ماهی و  شیشه رب و  آبلیمو و نوشابه  و هر چیزی که بسته بندی پلاستکی  و قابل شستشو دارد خرید کرده اید بهتر است آنها را با آب و مایع ظرفشویی یا صابون مایع  شستشو داده  با دستمال کاغذی خشک  کنید و  یا با  اسپری محلول  الکل و وایتکس رقیق شده  ضد عفونی کنید و بعد از ده دقیقه  انها را در جای مناسب قرار دهید  و یا مثلاً اگر یک بسته شکلات خریده اید، یا بسته را ضد عفونی کنید یا شکلات را درون ظرفی خالی کرده و بسته اش را دور بیندازید. اما در هر مرحله مواظب باشید محتویات با دستان آلوده مجدد تماس نداشته باشند.

❇️میوه ها و سبزیجات  را هم میتوانید در  بسته های پلاستیکی درب بسته  نگهداری کرده و به هنگام  استفاده  با مایع ضدعفونی کننده مخصوص و صابون مایع  یا چند قطره مایع ظرفشویی شسشتو دهید و سپس آبکشی و استفاده کنید. سیزیجاتی که پخته می شوند هیچ نگرانی برای آلودگی ندارند . تمام میوه ها الزاما پوست آن کنده و استفاده شود.

❇️اقلامی مثل پیاز و  سیب زمینی که از ابتدا  قابل شستشو نیستند بهتر است  به صورت فله ای  و در ظروف باز نگهداری نشده و با همان پلاستیک ها نگهداری شود  و قبل از استفاده  شستشو   و سپس پوست آن گرفته و استفاده شوند.

❇️پس از جای دهی مناسب اقلام خریداری شده از نگهداری پکیسه های  پلاستکی یا کاغذی خودداری  و انها را در ظرف آشغال درب بسته بیندازید و  دستان خود را با آب و صابون بشویید.

❇️در هر مرحله می توانید دستگیره  یخچال ،داخل یخچال (مواد غذایی را ابتدا خارج کنید) و درب کابینت و کمد ها را با  اسپری محلول الکل طبی  70%  یا موادشوینده دیگر ضدعفونی کنید.

❇️بهتر است تا جایی که برایتان میسر است، اقلام غیر قابل شست و شو را نخرید، مثل قند و شکر فله، مرباجات باز، شیرینی، گل و ...اقلام بسته بندی شده را هم حتماً از جاها و برندهای مجوز دار بخرید هر چند که باز احتمال آلودگی هست. مواد خوراکی مثل شیرینی که  در جعبه های کاغذی بسته بندی می شوند و  راهی برای شستشو  و ضد عفونی کردن  کاغذ و  مقوای آن نیست .بهتر است جعبه را در پلاستیک قرار داده و نگهدار ی کنید.(البته شاید با اسپری  محلول  رقیق شده  الکل 70% بتوان سطح جعبه را به طوریکه خیس  نشود ضدعفونی کرد.)

❇️مراقب باشید حیوانات وارد خانه تان نشوند. اگر بالکن تان محل تردد حیوانات - مانند کبوتر و گربه - هست، مواد غذایی را آنجا نگذارید یا بلافاصله بعد از آوردن به داخل خانه، بشویید و ضد عفونی کنید.

❇️در مورد نان هم قبلا در این پست توضیح داده شده است .

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭
ممنونم شایدم دمای اسکاچ کفی و آب زیاد بوده یعنی همون دمای آب

یا خدا با اسکاچ چرا😃😂😃😄😆😆😃😃😃😂این ک بدتره مواد کثیف و چرب و روغن اسکاچ میچسبه به قارچ و تو نوش جان میکنی در ضمن تابحال نگفتن ک از مواد غذایی کرونا انتقال پیدا میکنه

آره آخه خریدا رو با اسکاچ میشستم اینارم دیگه همون جوری شستم  آخه میوه ها و ماست و شیرو با اسکا ...

من فکر میکردم داری شوخی میکنی😱😱😱😱😱

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏
آره آخه خریدا رو با اسکاچ میشستم اینارم دیگه همون جوری شستم  آخه میوه ها و ماست و شیرو با اسکا ...

من که هیچ کاری نمیکنم فقط ساده با آب سرد میشورم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏