2777
2789
عنوان

دعانویسی

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 66 پست

خانم ها چیزی که به چشم دیدم رو میگم این چیزا اثر نداره یه موقع اگه جادو باشه گناه هم هست زندگی بدتر میشه 

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعيتش من از دعا نويس ميترسم

منم همین حسو داشتم قبلا😐

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست
خانم ها چیزی که به چشم دیدم رو میگم این چیزا اثر نداره یه موقع اگه جادو باشه گناه هم هست زندگی بدتر ...

ولی من دیدم ک اثر داره☹

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست
منم به فال اعتقاد ندارم چند روز پیش تو اینستا با ی فالگیر بحثم شد گفت مجانی برات فال میگیرم بفهمی ...

حقیت داره ولی هرکسی بلد نیست

بعضیا الکی میگن بلده

بیشتر شبیه نقاشیه بچس 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
منم میخوام برای ازدواج برم طلسم بگیرم به نظرتون جواب میده؟

چرا طلسم؟ اصن شاید دلیل ازدواج نکردنت چیز دیگه ای باشه...شاید بهت چله افتاده