2777
2789
والا دل و دماغ خوبی دارین شماها معلوم نیست زنده باشیم فردا فکر ناخن و ابروهاتون هستین!

😂😂😂من زیاد اهل این چیزا نیستم ابروفقط اضافه شو برمیدارم و اصلاح صورت عزیزم الان شبیه دخترای قاجارشدم.بعدشم تویه شهر دیگم همسایه ها منو ببینن سکته میکنن اگه شهر خودم بودم اینجورنبودن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😂😂😂من زیاد اهل این چیزا نیستم ابروفقط اضافه شو برمیدارم و اصلاح صورت عزیزم الان شبیه دخترای قاجار ...

عزیزم منم بدتر از توام

خودت کم کم ابروتو بگیر

میترسی دورش با مداد اول کادر بکش

صورتم موبر بزن سیگل ،سینره ،ویت

هر سه من با پوست حساس استفاده کردم خوب بودن

بعدش ی کم شیر بزن به پوستت و تموم

چطوری چند دقیقه بمونه

اول کرم موبر رو تست کن رو ی گوشه از دستت ،بعد اگه دیدی حساسیت نداری ، موهاتو قشنگ جمع کن،ک موقع کار نریزه تو صورتت، بعد ی لایه تقریبا ضخیم بزن رو صورتت فقط دور چشمات و ابروهات و نقاط حساس صورتت رو مواظب باش نزنی، بعد بذار ده دقیقه بمونه و کاردک رو در خلاف جهت رویش مو بکش و موها رو بکن اگه دیدی هنوز کشیده نمیشه یکم دیگه بذار بمونه بعد با کاردک بکش ولی زیاد نذار بمونه بین 5 تا 10 دقیقه کافی، اتمام کار صورتت رو با اب سرد بشور

اول کرم موبر رو تست کن رو ی گوشه از دستت ،بعد اگه دیدی حساسیت نداری ، موهاتو قشنگ جمع کن،ک موقع کار ...

کاردک من که گرفتم هیچی نداشت فقط نوشته بود بعد پنج دقیقه صورتتو بشور