2777
2789
عنوان

میخوام بچه چهارم سقط کنم کسی هست کمک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 7765 بازدید | 208 پست
امیدوارم حضور خدا هر روز بیشتر تو زندگیت پررنگ بشه همین

عزیزم ناراحت نشو بعضیا ناراحتی هاشون رو تو فضای مجازی سر بقیه خالی می کنن حقیقت این که درسته خدا به آدم عقل داده و از عقلمون برای زندگی بهتر باید استفاده کنیم اما در نهایت فقط و فقط باید به خدا توکل کرد. 

در مورد بچه دار شدن هم روش های جلوگیری هست استفاده می کنیم وقتی تصمیم به بارداری نداریم اما وقتی با روش جلوگیری هم باردار شدیم باید به خدا توکل کنیم خودش بهترین ها رو برای ما رقم میزنه و نباید بچه بیگناه رو بکشیم

قاتل_نباشیم#  

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا حرف منه باز خوشبحال تو متولد 77 هستی و وقت داری من چی بگم که متولد ۶۵ ام و بعد چهارسال اقدام ه ...

عزیزم ب سن وسال نیس 

ب اینه ک ازقبل شنیدی و فهمیدی ک نازایی داری 

اونوقت بیشتر درجا میزنی تا بهش برسی

عزیزم ب سن وسال نیس  ب اینه ک ازقبل شنیدی و فهمیدی ک نازایی داری  اونوقت بیشتر درجا میزن ...

عزیز دلم ان شا الله خدا بهتون فرزندان سالم و صالح بده خانمی به قول همین دوستمون ان شا الله سال آینده نی نی نازنینت بغلت باشه عزیزم

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
الان خداروشکر ی پسر دارم.ولی اون بچمو مجبورم کردن سقط کنم

کی مجبورت کرد

۱۳۹۹/۳/۲۵فهمیدم باردارم و بی بی چکم مثبت شد الهی قسمت همه منتظرا خاله ها دعاکنید بچه من صحیح و سالم بیاد بغلم خدایا شکرت ک لایقم دونستی خدایا مواظب هدیت هستم  حتی بیشتر از جوووونم خدا جونم مررررسی واسه اینک همه چی خوب پیش بره میشه ی صلوات مهمونم کنید حاجت رواشید❤
عزیزم ناراحت نشو بعضیا ناراحتی هاشون رو تو فضای مجازی سر بقیه خالی می کنن حقیقت این که درسته خدا به ...

ممنون عزیزم دقیقا درسته تمام مشکلات زندگی ما اینه توکلمون به خدا کم شده  وقتی ماها همه تلاشمون رو میکنیم ولی خدا برامون یه چیز دیگه خواسته پس باید راضی به رضای خدا باشیم 

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
الان میشه آدمهایی که حتی کرونا دارن رو بکشیم تا بقیه  نگیرن ..میشه فلان بیمار دیالیزی رو درمان ...

من کاملا شدایط جلوگیری رو رعایت کردم چون اصلا بچه نمیخواستم پس الان ک مثبت شده تقصیر من نیست من یه انسانم حق انتخلب دارم ،حق دارم بخوام مادر بشم یانه ،حق دارم زندگی کنم خسته شدم از بس تمام وقتمو برا بچه گزاشتم ارزوی بیرون رفتن به دلم مونده کسی نیست بچه ها رو نگه داره کاش اینارو بفهمید ، حرف زدن خیلی راحته مهم اینه تو شرایط من باشی تا بفهمی چی میگم

اون جنین هنوز،یه لخته خونه ولی اگ به این دنیا بیاد باید هزارجور بدبختی رو تحمل گنه من ماهاس به پسر،بزرگم قول ماشین دادم براش بخرم اما میگم پوشک کوچیکه واجبتره دومیه کفش نداره واجبتره ،پس چرا یکی دیگه رو تو این بدبختی ها بیارم

عزیز دلم نکن شاید خدا داره امتحانت میکنه نکشش

الان میتونی اون بچه شیش ماهتو بکشی؟

اونم انسانه فقط هنو از شکمت در نیومده نکن

شاید خدا با اومدنش درای رحمت و ب روتون باز کنه انقدر زیاد ک یادتون بره چ روزای سختی داشتید

توروخدا ی ذره ب خدا اعتماد کنید

یعنی خدا ب اندازه ی چک تضمینی ام براتون تضمین نداده ک روزیشو میده؟

توروخدا نکن دنیا و اخرتت و خراب نکن

امیدوارم این گناه و مرتکب نشی و خدا در رحمتشو ب روتون باز کنه