2777
2789

سلام

فقط میشه گفت احتمال داره 

چون بستگی داره به پرونده...

اگررای دادگاه بدوی به هرعلت مغایرقانون باشه ودرست نباشه یاکامل نباشه ..... توی تجدیدنظرنقض میشه

👈به حقوق دیگران احترام بگذاریم👉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پنجاه پنجاه هست حقوقی و کیفری بودن تاثیری نداره تو عوض شدن رای تجدید نظر. و اینکه صد در صد عوض نمی شه رای یا احتمالش خیلی کمه ولی رای تعدیل می شه به نفع خواهان یا خوانده

وکیل هستم سوال حقوقی داشتید در خدمتم 🌺خدایا خودت درستش کن خودت درستش کنی قشنگه... 🌺
پنجاه پنجاه هست حقوقی و کیفری بودن تاثیری نداره تو عوض شدن رای تجدید نظر. و اینکه صد در صد عوض نمی ش ...

من ازش پول میخواستم، شورا شکایت کردم و  محکوم شدن و همون حرفایی که توی شورا زد رو به عنوان دادخواست نوشت و شکایت کرد و در مرحله ی بدوی باز محکوم شد 

از یه نفر پول میخواستم و محکوم شدن، بعد اعتراض کرده

اگه مدارکتون کامل بود دال بر اینکه مطالبه مالی دارید اعتراضش تاثیری نداره فقط وقت سوزی می شه برا اجرای احکام و اینکه خواسته آخرین تیرشم بزنه که شاید ورق برگرده به نفعش

وکیل هستم سوال حقوقی داشتید در خدمتم 🌺خدایا خودت درستش کن خودت درستش کنی قشنگه... 🌺
اعسارش هم رد شده

اگه اعسارش رد شده صد درصد رای بدوی اجرا می شه بدون کم و کاست. فقط ممکنه با جلب رضایت شما نحوه ی پرداخت زمان پرداخت یا میزان پرداخت رو تغییر بدن یا اگه دیر کرد هم براش در نظر گرفتن اونو شما بهش ببخشید و فقط اصل طلب رو دریافت کنید

اگه اعسارش رد شده صد درصد رای بدوی اجرا می شه بدون کم و کاست. فقط ممکنه با جلب رضایت شما نحوه ی پردا ...

اگه رصایت بده که خودش توافق میکنه دیگه دادگاه کاری نداره فقط ی هزینه از ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ میگیره همین دیگه با سود کاری نداره