2821
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 36 پست
اره. اگه زود باردار بشی اختلافشون ۴ سال میشه. بچه های منم همینن. با هم همبازی میشن. یکی از آب و گل ت ...

سخت نیست؟؟بچه اولتون آرام بود؟پسرم واقعا شیطونه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم ۲۳سالمه وپسرمم ۳سالشه همه میگن بیار..ولی بااین اوضاع کروناواعصابی ک خودم ندارم اصلا.. فعلابفکرش نیستم تاچندسال دیگ مثلا۵..۶سالگی ان شاالله

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘
سخت نیست؟؟بچه اولتون آرام بود؟پسرم واقعا شیطونه

سخت که هست. پسر اول منم خیلی اذیت کرد. هیچ کس فکر نمیکرد بخوام یکی دیگه داشته باشم. اصلا پسر اولم به بچه دیگه حساس بود. ما نمیتونستیم یه بچه دیگع رو بغل کنیم. ولی به دنیا اومد ما یه هدیه از طرف نی نی بهش دادیم. دیگه مهرش به دلش افتاد. با هم دعوا میکنن. اما بازی هم میکنن و به هم وابسته هستن. پسر اولم ۷ ساله و دومی ۳ ساله هست.

وقتی ارزش‌ها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).

چ جالب منم دخترم میشه ۳ سال.تا اون موقع کرونا میره؟من ۱ ماهه سقط کردم و حداقل ۳ ماه فاصله باید باشه.شوهرم میگه با کرونا احتمالا اقداممون بیفته شهریور ب بعد.خودمم الان ۳۰ سالمه

دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم
گفتم خودم واسه بچم هم خواهر میشم هم برادر هم‌مادر ولی بچه دوم هرگز بخدا خیلی سخته

دقیقا همینطوره. من و دخترم خیلی با هم دوست و صمیمی هستیم. کارمون صبح تا شب فقط شیطونیه. دخترم میگه من خیلی سخت می تونم باور کنم مادرمی. انگار که دو تا خواهر یا دو تا دوست خیلی صمیمی هستیم

2824
2823
2791
2779
2792