2777
2789
من کلا فین فین دارم بهار ولی شوهره  آدم‌باید آدم باشه

👍👍دقیقاا.ما بگیم نیاین ابرومون و میبرن شوهرامون باید بگن نیایدددددد😒

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اونم از همون خانواده با همون فرهنگه دیگه 

آره دیگه من داداشم شغله مهمی داره تو وزارت بهداشت همش داره رفت و امدهای منو چک میکنه هر روز میدونه شوهرم اینطوریه ولی از خواهرم مطمئنه !!ولی شوهرم برتی اینکه کم نیاره همش از منم ایراد میگیره و همه چی رو الکل مالی میکنه ولی خانوادش نه ناقلن و نه کرونا دارن😐😐

پسرم ❤❤😍😍😘😘

من ک هر روز میکم هیچ جا نمیرم باز خواهر شوهرم ک طبقه ی بالای ما میشیه میاد خونمون دخترمو همش از دهنش بوس میکنه

بعدم ب من میگه بخدا کرونا ندارم هیچ جا نرفتم در حالی ک خواهر شوهرم میگه دیروز خونه ما بودن هر روزم ی سر میرن دور میزنن با ماشین روم نمیشه بگم نیا

خدایا اگه میشد ب جز برکت حرکتم از خودت بود ممنونت میشدم😍☹
من ک هر روز میکم هیچ جا نمیرم باز خواهر شوهرم ک طبقه ی بالای ما میشیه میاد خونمون دخترمو همش از دهنش ...

لگو نکن مگه حالیت نیست  اصلا کرونا نباشه بوس از دهن!!

پسرم ❤❤😍😍😘😘
روم نمیشه😭ولی ب شوهرم گفتم ک بگه 

وااای من بودم چنان خشتکی میدریدم ک بره کیف کنه، یعنی چی بچه رو از دهن میبوسه،اصلا کرونا هم نداشته باشه چ از خود متچکرم دهن پر کثافط ب بچه میمالن

اینقدر که تو نی نی سایت 😑😑😑😒😒😒کردم چشام حالت گرفت..
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز