2777
2789
عنوان

متخصص بی بی چک بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 65 پست

هاله  داره مثبته بازم بعد چن تست کن

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

مثبتع اما فردا صبح یه بیبی بزن مثبت شد برو ازمایش

مرسی عزیزم هاله رد دیدی؟ تو عکس کمرنگتره

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی دوروز قبل موعد. ماه اول اقدامته؟

اره والا ماهه اوله .طاقت نیاوردم تا روز پری صب کنم 

مبارکت باشه منم پنج شش روز دیگه موعدمه.برام دعا کن منم حامله باشم

ایشالا گلم تو هم حامله ای..من علائم داشتم

علائمات چی بودن؟

دمای بدنم بالا بود .معده درد و دل بهم خوردگی و کمی حالت تهوع .چند روز بعد از اقدامم درد پری داشتم 

من سینه درد دارم خیلی.. ولی در کل به علائما اعتنایی نمیکنم

از خدا میخام صداتو بشنوه و این ماه کلی خوشحالت کنه

۲۶ .دورههام ۲۸ روزه اس

خب زود زدی یه روز بعد موعدت درجا قرمز می شه هر دوتاش مبارکه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن