2777
2789
خودتون دیدین؟ 

بله دیدم

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی .مغازه ها رو بستن 

اونو قراره ببندن

فعلا رفت به پایتخت تعطیل میباشد مسافران گرامی

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
خودتون دیدین؟ 

بنا براین شد که طی 24ساعت شهر ها رو خلوت کنن محدودیت تو رفت و امد ایجاد کنن

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
بابا هر چیم  بخریم زود تموم میشه . چون همش خونه ایم .خوراکی هامون زود تموم میشه

اره والله پسره من همش میگه خولاکی  لگی نه میگه پس ببر بیرون اونقدر اسبش شدم کمر شکست 🤪🤪🤪😣😣🤣🤣

بنا براین شد که طی 24ساعت شهر ها رو خلوت کنن محدودیت تو رفت و امد ایجاد کنن

خدا کنه با قاطعیت اجرا کنن مردمم همکاری کنن...از نگرانی خانوادم خوابم نمیبره

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
بابا هر چیم  بخریم زود تموم میشه . چون همش خونه ایم .خوراکی هامون زود تموم میشه

اره والله پسره من همش میگه خولاکی  لگی نه میگه پس ببر بیرون اونقدر اسبش شدم کمر شکست 🤪🤪🤪😣😣🤣🤣

اره والله پسره من همش میگه خولاکی  لگی نه میگه پس ببر بیرون اونقدر اسبش شدم کمر شکست 🤪🤪🤪😣😣 ...

ما خودمون کلافه شدیم تو خونه چه برسه به بچه ها . 5 هفتست از خونه بیرون نرفتیم .من خودم دیگه کم آوردم .یک سره هم بچه ها میریزن .من دارم جمع میکنم