2777
2789
عنوان

سریال دل

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 73 پست

ولی من جای رستا باشم همه چیز به آرش میگفتم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همون بهتاش پایتخت زنش با بابای ارش بوده انگاری

اونکه زندان بود روز عروسی تازه آزاد شد

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
😂😢اره اونا میخان مارو بپیچونن ما خودمون هفت خط روزگاریم

آره انگار با ۱۷سال اختلاف سنی

یعنی این مهران چندش ترین آدم روی زمین با اون مدل حرف زدنش تو فیلم

بچه ها اونجا که بابای رستا پسر مقتول و می زد به نظرتون یه کم مسخره نیومدبابای رستا بدون اینکه بگه چی ...

مقتول کیه قاتل کیه

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫

کار نکیسا بوده وپدر رستا میفهمه .میره سراغش وبا هم دعوا میکنن وپدر رستا یه شیشه نوشیدنی رو میگیره میشکونه وفرو میکنه تو شکم نکیسا وفکر کنم همون موقع رستا سر برسه

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
کار نکیسا بوده وپدر رستا میفهمه .میره سراغش وبا هم دعوا میکنن وپدر رستا یه شیشه نوشیدنی رو میگیره می ...

نویسنده داستان انگار شمایی؟

اونکه زندان بود روز عروسی تازه آزاد شد

چند روز بعد عروسی ازاد شد

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
😫من  از ریحانه بدم میاد خیلیییی جلفه

شوهرش که از خودشم جلف تره

چند روز بعد عروسی ازاد شد

عروسی قسمت اول بود این بیچاره قسمت ۱۵ آزاد شد