2777
2789
عنوان

من یکیو میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 31 پست
سر سنگین جواب بدم ، سرد نمیشه بپره؟

نه 

پسرا از دختر هول خوششون نمیاد 

هر چی سنگین تر باشه به دلشون بیشتر میشینه 

دیگ دست سیاست خودته که هم سعی کنی حرفو کش بدی ولی از یه سمت هم سنگین برخورد کنی 

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه هیچ کسو ادد نکرد بجز من . حالا من ازش خوشم میاد چیکار کنم جذبم شه  

یکی پیشنهاد داد استوری ریپلای کنی اون از همه بهتره!! یک استوری با محتوی ریپلای کن نه یک استوری بیخود، من یک مدت تو نخ یک نفر بودم تا اینکه استوری سیاسی گذاشت، منم ریپلای کردم با حرفتون مخالفم با هزارو یک دلیل که نمیشه تو یک خط گفت، اونم جوابمو داد چی؟ منم رفتم انقد در موردش خوندم خوندم که بتونم حسابی باهاش بحث کنم، خلاصه ما یک ساعتی چت کردیم، بعد فهمیدم چطوری باید به حرف بکشونمش و از چه مواردی خوشش میاد برای بحث، یک متن متناسب با اون چیزی که فهمیدم نوشتم آخرشم لطفا نظراتتونو بگید و گذاشتم استوری، فقط منتظر بودم اون ریپلای کنه به دایرکت بقیه کار نداشتم، خوشبختانه افتاد تو دام، اوندفه بیشتر بحث کردیم تا اینکه پیشنهاد دوستی رو بعد یک ماه داد، اما من اصلا اصلا پا پیش نذاشتم، یه طوری ام جواب استوریاشو میدادم که تو حالیت نیست مطالعه اتو ببر بالا، اونم میخواست نشون بده اتفاقا مطالعه ام بالاس! خلاصه جواب داد برا من بدجور

سیاست که صفر یا صمیمیه صمیمی میشم یا خشکه خشک😶😑

بدی بعصی از ما دخترا همینه یا اینقدر گرم میگیریم طرف زده میشه یا اینقد سرد برخورد میکنیم یارو میگه ی طرفس میره😂😂😂

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
چی😂یکم راهنمایی لدفن

شاید الان شرایط مادیش خوب نباشه واسه ازدواج یا کلا قصد ازدواج نداشته باشه شایدم برعکس ببین در هر صورت صبر بهترین کاره اگه دوست داشته باشه که پیش قدم میشه اگه حست یک طرفه باشه که بازم به نفعته که چیزی نگی

البته من خودم جوون بودم رفتم خواستگاری یه پسر😁😁😁

شاید الان شرایط مادیش خوب نباشه واسه ازدواج یا کلا قصد ازدواج نداشته باشه شایدم برعکس ببین در هر صور ...

رفتی خاستگاری؟؟ چیشد ؟ عکس العملش چی بود؟ جو گیر شد؟

رفتی خاستگاری؟؟ چیشد ؟ عکس العملش چی بود؟ جو گیر شد؟

البته من شرایطم فرق میکرد من اونو دیده بودم ولی اون منو ندیده بود و اون موقع نه گوشی داشتم نه چیزی حضوری گفتم و اونم منو دید عاشقم شد کلا ولی به هم نرسیدیم 😔