2777
2789
مگه قراره عمر جاودان کنیم؟؟؟ بسپار ب خدا یه مدتم اینجوری زندگی کنیم ناچاریم دیگه..من ک دیگه از بس اس ...

ما هیچکدوم بیرون نمیریم بجز شوهرمو برادر شوهر بزرگم سپردیمشون دست خدا

اگه رو نکنن داروشو میافته این اتفاق و خیلی زندگی ها نابود میشه کاش زمان اون مرحوم دنیا اومده بودمو ...

😐😐😐

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم یعنی امکان داره از بین بره؟😭

مکه اون دکتر و صدف بیوتی خدان؟ 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
مگه دکترها تو کار آرایشگرها نظر میدن که ایشون نظر پزشکی میده؟؟؟؟؟ شما چرا گوش میکنید؟

نمیدونم والا میخواستم پیام بدم بهش بگم چرا تو دله همرو خالی میکنی بخدا جنگ روانی بوجود اومده همه دیوونه شدن دیگه

نمیدونم والا میخواستم پیام بدم بهش بگم چرا تو دله همرو خالی میکنی بخدا جنگ روانی بوجود اومده همه دیو ...

اونا کارشون همینه فک کردی دلسوز مردمن‌؟ یه آرایشگر بیشتر نیس رو حرفاش حساب باز نکن 

مث دکتر مهناز ک رگ آریایی داشت و الان شبکه سعودی داره پول اونارو میخوره 

ازکی تاحالاصدف بیوتی هم اظهارنظرمیکنه؟

دیگه همه دکترای پزشکی و سیاست گرفتن 

مگه اینا خدا هستن که هرچی میگن زود باور میکنید 😒هیچکس نمیدونه این ویروس کی تموم میشه الان یه جوری شده هرکس واسه خودش میبره میدوزه نمیشه هرکی هرچی گفت باور کنیم که

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
مگه دکترها تو کار آرایشگرها نظر میدن که ایشون نظر پزشکی میده؟؟؟؟؟ شما چرا گوش میکنید؟

😂😂😂😂 خیلی منطقی و باحال جواب دادی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اونا کارشون همینه فک کردی دلسوز مردمن‌؟ یه آرایشگر بیشتر نیس رو حرفاش حساب باز نکن  مث دکتر مه ...

اون كه الان ايران نيست

از اون وري ها هم پول گرفته  اشوب ايجاد كنه 

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫