2777
2789
عنوان

دلم ازش گرفته,یاد گذشته ها افتادم

353 بازدید | 16 پست

خانواده شوهرم تا تونستن تو زندگیمون دخالت کردن تا جایی که داشتیم جدا میشدیم الان 3ساله که از شهر خودمون اومدیم یه شهر دیگه و خداروشکر زندگی خوبی داریم و واقعا خوشبختیم اما هر بار که حرفی میزنن دوباره یاد گذشته ها میفتم,امشب شوهرم گفت خواهرش بهش گفته که گویا پسرم که 3سالشه بهش زنگ زده گفته عمه ما غذا نداریم,مامانم غذا درست نکرده و خوابیده,اعصابم به هم ریخت دیگه معلوم نیست چه حرفایی که راجب من نزدن,قبلا خیلی بدگویی منو پیش شوهرم میکردن اون هم با من دعوا میکرد,الان هم بهونه افتاد دست خواهرشوهرم حالا تا چند وقت این حرف تکرار میکنه,اگر دوباره به خودم یا شوهرم گفت چکار کنم?در کنار همه این حرفا امشب از ته دلم خدا رو شکر کردم زندگی سختی رو گذروندم ولی الان از ته دلم احساس خوشبختی میکنم اصلا به درک خواهرشوهرم هر چی میخاد بگه,شوهرم تو مشت منه,هووووورا

بابا دلتنگتم....

واقعا ب بچه غذا ندادي؟

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

💪💪💪💪💪💪قوی باش  

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شماانگشتتو داخل عسل کن بذار دهن قوم شوهر یه چیزی میگن

بیکااااریا میشینی فک میکنی خواهرشوهرت چی میگه

به جهنم بذار بگه 

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا ب بچه غذا ندادي؟

سوال منم هست

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
ینی کشته مرده ی ریزبینی و دلداری دادنتم    

اخه من خيلي رو غذا بچه حساسم😂خيلي ناراحت ميشم بچه از گشنگي ناراحت باشه

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏
هستم,روزای خیلی سختی رو پشت سر گذاشتم

افرین گلم انشالاه خوشبخت بشی گلم 

واقن ب پسرت غذا ندادی 😂😂😂😂

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
شوهرت اومده این و به ات گفته شوهرت هم بچه اس اصلا نباید به تو بگه خواهرشوهرت چه بیکاره ها زنگ زده به ...

یک جماعت زیراب زنی هستن که نگو,حالا به شوهرم میگم دیگه حرفی خانواده ت زدن به من نگو که بیشتر از این ازشون متنفر نشم

بابا دلتنگتم....