2777
2789

هیچی نخریدم تا این لامصب در بیاد.مهمونی ام من که نمیرم ولی شوهرم میره بدبختمون میکنه

گر دستم رسد بر چرخ گردون.                                      از اوپرسم این چون است و آن چون.                          یکی را میدهی صد نازو نعمت.                                 یکی را نان جو الوده در خون💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه ولی مهمم نیس چون بعد رفع ویروس میشه رفت خرید گردش دیدن اقوام و کلی کار دیگه. درحال حاظرمهمترین چیز اینه هرکی وظیفشو بدونه تو خونه خودش بمونه تاهم خودش امنیت داشته باشه هم بااین کارش باعث نمیشه هموطنشم بیمارشه

وای وای بهتر ما که نمیتونیم عیدا بریم مسافرت فقط اقوام لاشخور میریختن خونمون   

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است 
بدبختی گیر کردیم 

دل خوشیمون همین عید و دیدن عزیزان بود 

عیدی گرفتن و دیدن فامیلا و آجیل خوردنو .سفره ناهار این سر تا اون سر تو تالار خونه مامان بزرگم خونه قدیمی های یزد 😢

بعدشم بریم پول عیدی هامو بشمورم کیف کنم و عیدی شوهرمو از چنگش در بیارم 😥

بعد سیزده برم خرید با پول عیدی هام 😭

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂