2777
2789

بخدا اگر شما باعث بشید کسی کرونا بگیره و در اثر بیماری فوت بشه خونش گردن شماست 

قاتل_نباشیم#  

خر_نباشیم#  

اونایی ک اهمیت نمیدن ان شاءالله دامن خودشونو فقط بگیره

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
من همش خونم😨

منم والا 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا حق الناسه

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست

🔺️هشدار و توصیه‌های حریرچی بعد از پایان دوران قرنطینه کرونا

🔹مردم رعایت کنند، سیر کرونا تا هفته اول فروردین نزولی می‌شود.

🔹اما اگر مردم رعایت نکنند و مشکل را شوخی بگیرند، این بیماری ممکن است حتی تا آخر اردیبهشت و حتی تا خرداد مزاحم  ما باشد و تعداد زیادی را مبتلا کند./ایسنا

@Akharinkhabar

خو برا خرید وسایل غذایی چیکار کنیم؟؟بیشتر افرادی ک کرونا میگیرن مردمای فقیر هستن ک مجبورن بمونن بیرون ب هر نحوی کار کنن تا شاید شکم بچه هاشون سیر بمونه همه ک شغل دولتی ندارن... تقصیر دولت ماست ک یه حقوق ناچیز برا مردم در نظر نمیگیره 

وزن اولیه 71وزنم الانم ۵۴ قد 169 😍😍😍 جذابیت ده هزار برابر شده اعتماد ب نفسو نگم براتون همم از اندامم تعریف میکنن بزنین دست قشنگه رووو💃💃💃

من خیلی وقته خونم اما مدتیه گوشم درد میکنه باید برم دکتر از ترس همش امروز و فردا میکنم

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤