2777
2789
عنوان

کی خرید عیدی کرده؟مثه من

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 114 پست

خرید کردی اول بسم الله چی بگیم بهت ولی خداییش ..... حرف نزنم بهتره 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

من مانتو و شلوار لازم داشتم که نخریدم.وسایل هفت سینم قبلا رفتم بسته بود بعد کرونا شد نرفتم.دی ماه بابام مریص شد رفتم خونشون یه مانتو ازاین بافتای ریز بهاره خریدم و یه سارافون.یه شومیزم پارسال گرفتم نپوشیدم.امسال میپوشم

من همین یه دونه ام!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادمیزاد عقل داره دیگ چی بگم مگ بچس دعواش کنم

😢😢😢😢😢😢 حداقل یه بیشخصیت بگو

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

حرفی برای بی فرهنگیت ندارم حداقل اینجا فریاد نزن چقد بی فرهنگی زشته نمیدونم چند نفر باید بمیرن یا قربانی خودخواهی شما بشن تا دس بردارین از این همه نفهمیتون 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍

چندنفر از اعضای خانواده تون بمیرن بس میکنین؟!!!

بشینین سر خونه زندگی تون 

تمام کادر درمان درمانده و خسته شدن

نه از کار 

نه از شیفت 

از دیدن جوون دادن ادما 

از مریضایی که تمومی نداره 

سختی نفس هایی که تمام وجود ادم رو نابود میکنه

بس کنید خودخواهی تون رو 

فقط چند روز بشینید تو خونتون 

ویروس روی لباستون میمونه یه جا میشینید از یه جا رد میشید ویروس و میدید به یه ادم ضعیف تر 

شما اصلا بیمار هم نمیشید ولی اون میمیره.... 

و فردای قیامت میبینی قتل یه نفر پای تو بوده... 

یتیم شدن یکی 

بیوه شدن یه نفر دیگه 

بدبخت شدن یه خانوادت دق کردن یه پدر و مادر 

بشینین تو خونه هاتون

ب هر کس میپرستید و به هرچیز اعتقاد دارید قسمتون میدث بشینید تو خونه هاتون....😔

دعوادوست داری؟😂

خیلی😢

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

دلت خوشه ها خرید عید کجا بود اصلا عید کجا بود

بتمرگ تو خونت هموطن

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟
انقد از خخخ بدم میاد استارترم بین هر حرفش یدونه خخخ گذاشته 😑🤮

اره منم خیلی بدم میاد 

از هر کی اینو میگه بدم میاد 

بیاین بریزین سرم۰😢