2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا الان اگه بگی میخام برم دسشویی هم میریزن سرت😂😂😂 میکن فقط بشین تو خونه دسشوییم نرو😂 خوش ب ...

میری باشگاه مردونه😶

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!
اینجا با هرکی حرف میزنی میگه تو قرنطینه ام و خرید نمی رم و دید و بازدید عید نداریم و مسافرت نمیریم و ...

همشون ریا کارن

یدونه نینی سایتی دیدی بگه من رفتم بیرون

هرکی بگه فحش بارونش میکنن

ولی همین ماها میریم بیرون

البته من ترسی از گفتنش ندارم

بلخره ادم مجبور میشه بره بیرون مخصوصا من که شاغلم

I am a queen because I have a cute mad king
اینجا با هرکی حرف میزنی میگه تو قرنطینه ام و خرید نمی رم و دید و بازدید عید نداریم و مسافرت نمیریم و ...

زن داداش بی فرهنگ من وخانوادش هرروز توبازاران تازه مهمونی هاودورهمی هاشونم عیدبرقراره هرچیم میگیم میگه نه عمردست خداست

عمه های منن اونا دیدیشون دعواشون کن برن خونه😂😂😂

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!

نه بازارو میبندن نه ورودی شهرارو میبندن نه دست فروشارو میگیرن

اخه دور از حاضرین  این ملت بعضیاشون مگ حرف ادم سرشون میشه باید قلاده ببندی بهشون ببندی تیرچه تا تکون نخورن 

باید جمعیا از هرراهی بلدیم از دولت بخاییم بازارا و ورودی های شهر رو ببنده هتلا و مسافرخونه هارو ببنده رستورانهارو ببنده 

همشون ریا کارن یدونه نینی سایتی دیدی بگه من رفتم بیرون هرکی بگه فحش بارونش میکنن ولی همین ماها می ...

همون دیگه ندیدم. همه تو فضای مجازی تو قرنطینه ان ولی کوچه بازار چی میگه این وسط؟ بالاخره یکی داره دروغ میگه

کلا الان اگه بگی میخام برم دسشویی هم میریزن سرت😂😂😂 میکن فقط بشین تو خونه دسشوییم نرو😂 خوش ب ...

دسشویی رفتن کسی برای ما مهم نیست بگیم برو یا نرو

یه کم فک کن ببین چرا باشگاهارو بستن و سفرا ممنوع شده

دقیقا

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند
نههههه شوهرم ورزشکار حرفه ایه کلید باشگاه رو گرفته هروقت که تنها شه زنگ میزنه بیا  من میرم در ...

وااااای چقدر خوب👌👌 ولی بازم خیلی مواظب باش رو سطوح نه ساعت زنده میمونه لعنتی 

دستکش دستت کن