ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کلا الان اگه بگی میخام برم دسشویی هم میریزن سرت😂😂😂 میکن فقط بشین تو خونه دسشوییم نرو😂 خوش ب ...
میری باشگاه مردونه😶
گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!
اینجا با هرکی حرف میزنی میگه تو قرنطینه ام و خرید نمی رم و دید و بازدید عید نداریم و مسافرت نمیریم و ...
عمه های منن اونا دیدیشون دعواشون کن برن خونه😂😂😂
گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!
نههههه شوهرم ورزشکار حرفه ایه کلید باشگاه رو گرفته هروقت که تنها شه زنگ میزنه بیا من میرم در ...
وااااای چقدر خوب👌👌 ولی بازم خیلی مواظب باش رو سطوح نه ساعت زنده میمونه لعنتی
دستکش دستت کن