2777
2789

۹ ماه عقد بودم همون یه دست لباس بیرون و یه پیراهن و‌کفش مجلسی که تو عقدم خریده بودن همین

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۹ ماه عقد بودم همون یه دست لباس بیرون و یه پیراهن و‌کفش مجلسی که تو عقدم خریده بودن همین

برات عیدانه نمیاوردن ، منم نردیک دو سال عقدم فقط سال پیش  هر عیدی که میشد فقط لباس میخرید همسرم ولی دیگه امسال از هیچی خبری نشد😕 

برات عیدانه نمیاوردن ، منم نردیک دو سال عقدم فقط سال پیش  هر عیدی که میشد فقط لباس میخرید همسرم ...

عید یه عید قربان بود چند کیلو گوشت و دوتا النگو و یه دست لباس خونگی آوردن،عید فطر هم هیچی ،عید غدیر هم فقط ۲ تا النگو( این النگوها درواقع الگوهایی بود که قرار بود روز عروسی دستم کنن ،تو مناسبتها آوردن یه روز قبل عروسی هم ازم گرفتن که تو تالار دستم کنن)

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

عید یه عید قربان بود چند کیلو گوشت و دوتا النگو و یه دست لباس خونگی آوردن،عید فطر هم هیچی ،عید غدیر ...

برا من عید قربان فقط نیم ست اوردن با لباس دیگه نه از گوشت خبری شد نه دیگه از طلا وقتی میان خواستگاری میگن ال میکنم بل میکنم  مادرشوهرمو میگم😒

برا من عید قربان فقط نیم ست اوردن با لباس دیگه نه از گوشت خبری شد نه دیگه از طلا وقتی میان خواستگاری ...

وااای من اگه بگم چه بلاهایی سرم آوردن شاخ درمیاری.کل زمستون یه پالتو و بوت نخریدن برام گفتن بگو بابات بخره منم داشتم از سالهای قبل دلم نیومد به بابام بگم نوشو بخره همونا رو پوشیدم اما اینا در رو شدن دیگه برام لباس نخرید هرچی میخواستم می‌گفت بگو بابات بخره یا مال زمان مجردیتو بیار بپوش.یه تالار درب و داغون گرفتن برام اونم با کلی منت و توهین .کلی بلا.... خیلی زیاده

وااای من اگه بگم چه بلاهایی سرم آوردن شاخ درمیاری.کل زمستون یه پالتو و بوت نخریدن برام گفتن بگو بابا ...

ب

همسرتون وضع مالیش خوبه؟ برا من واقعا تنگش خالیه ولی خب به شعور ادم بر میخوره اینجوری رفتار میکنن به منم شب یلدا پارسال فقط یه پالتو خریدم دیگه هیچی منم از خانوادم نخواستم به منم همسرم میگف تا موقعی که خونت پدرتی برات چیزی نمیخرم ولی من میدونم اینا حرفای خودش نبود

ب همسرتون وضع مالیش خوبه؟ برا من واقعا تنگش خالیه ولی خب به شعور ادم بر میخوره اینجوری رفتار میکنن ...

همسر سابقم بود عزیزم جدا شدم.وضعش خیلی خوب بود اما ذاتی خسیس بودن پول یه دونه هندوانه رو با مادرش حساب میکرد😐

ناراحت شدم 😞 انشالله خدا بهترشو سره راحتون قرار بده

قربونت ازدواج کردم مجدد عزیزم