2777
2789

هفت سین میچینم با همسرم و از واتساپ با خانوادم صحبت میکنم. خرید عید هم نداریم تا بعد اروم شدن اوضاع کل مردم باهم جشن میگیریم. به امید اون روز❤

تدریس و اموزش قانون جذب.. جذب ثروت و جذب عشق و ازدواج                             @Ghaanoonejaazb

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهمن ما برای پسرم دخترم شوهرم خرید کردیم.خودم هیچی ندالم😒😐 نمیخرم... بعد عید ان شاالله 

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........
خدایا منو یخچال کن    

یخچال ساید  

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

خونه تکونبم در حاله انجام و رو به اتمام هست 

خرید رو‌فبلا توی اف انجام داده بودیم چند نیکه مونده بود نتی سفارش دادم 

تهران غریبیم و هرسال کل تعطیلات شهرستان پیش خانواده هانون بودیم ولی امسال نمیریم و خونه هستیم  

این نیز بگذرد
هیچی  من الان سقف آرزوهام اینه که فوتی های هرروز کمتر باشه همین فقط

لحظه ی سال تحویل همه دعا میکنیم و مستجاب میشه.. الهی که این روزا زودتر تموم بشن

تدریس و اموزش قانون جذب.. جذب ثروت و جذب عشق و ازدواج                             @Ghaanoonejaazb

عزیزم اگه سایز خودتو میدونی اینترنی خرید کن  تنوع قیمت و مدل  هم زیاده  تو خونه هم دیگه نگران کرونا نباش

منم اصلا نمیتونم خرید عیدو کنار بزارم 😂 قرنطینه کردم خودمو اصلا هم برنامه سفر و اینا نداریم فقط‌میخام دلم خوش باشه به این چیزای کوچیک