2777
2789
عنوان

کیک تولد شوهرم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1966 بازدید | 69 پست
دنیا و دولت اینقدر بازیمون میدن اینجا ملت بازیمون میدن واسه یه عکس😭

سلام عزیزم. حلقه زدی یاد گرفتی بلاخره یانه😊

خدایا سرد این پایین از اون بالا تماشا کن🧡. اگه میشه فقط گاهی. خودت💛قلبامونو💜 ها کن🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس.کی.میزاری؟#  

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟

بچه ها بخدا گذاشتم همون موقع،همینجوری داره میچرخه نمیدونم چرا،نمیاد.

یک شانه ی مردانه میخواهم،تاهق هقم آرامتر باشد                       شاید که یک شب سهمم ازدنیا،آرامشی بی دردسر باشد               دیگر تقلایی نمیماند،ثابت کنم من باتو خوشبختم                      وقتی که سهم دیگران با تو،هرلحظه از من بیشتر باشد                  باید برای گریه و شانه،یک باور ازتنهایی ام باشم                          دلواپس زن بودن خویشم،تاکی همیشه کور و کر باشم!؟
بچه ها بخدا گذاشتم همون موقع،همینجوری داره میچرخه نمیدونم چرا،نمیاد.

از روش اسکرین بگیر زودتر میاد اونوق

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
سلام عزیزم. حلقه زدی یاد گرفتی بلاخره یانه😊

ا... سلام دوست خوشگلم. مرسی که منو به یاد داری. گلم نشد برم بخرم

عزیزم یه خانومی اینجا میگفت ک این هولاهوپ واسه کمر و رحم ضرر داره. شما چیزی شنیدی راجب ب این ؟

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی

قابلیت#ایستگاه#شدن#نداشته#باشیم#  

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟
ا... سلام دوست خوشگلم. مرسی که منو به یاد داری. گلم نشد برم بخرم عزیزم یه خانومی اینجا میگفت ک این ...

اره شنیدم. 

اما من ک دوساله استفاده میکنن طوریم نشده😊

خدایا سرد این پایین از اون بالا تماشا کن🧡. اگه میشه فقط گاهی. خودت💛قلبامونو💜 ها کن🌹