2821
2789
عنوان

بچه ها ب نامزدم گفتم طلاق بگیریم اینو برام فرستاد😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3630 بازدید | 93 پست

سر چ چیزایی میخوای جدابشی...جای من بودی چیکار میکردی😒😒نامزدم توی ی سال ک عقدیم تاحالا منو نبرده بیرون چندین بارم منو کتک زده 😒😒😒تازه دارم طلاق میگیرم تازه نامزدمم خودش میگه بیا جدابشیم😒خدا بده شانس ک حداقل بهت میگه خودمو میکشم برا من ک بی تفاوته و بیخیال

ای بابا چه مادر شوهر بی چاک و دهنی  دور از جون خاریت میوفته باهاش

لرید شما؟

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کسی که این عکس رو فرستاده معلومه واسه زندکی اماده نیس.مگه بچه بازیه؟بجای این عکس باید میفرستاد من کاری میکنم که مادرم تو زندکیمون دخالت نکنه توباید به من تکیه کنی بهت قول میدم

همین و بس و عملی کنه

ماه به ماه  یک میلیون بریزه به کارتت تو 800  انتقال بزن به حسابش عکسشو بفرست واسه مامانش 

بهترین راه بدون دعواس 

اگر همسرت واقعا اینقدر بخادت انجام میده تو هم بالا میری 

جنگ و شمشیر از رو بستن غلطه

اللهم عجل لولیک الفرج 

من جات بودم به خاطر اين عكس نامزديم رو بهم ميزدم...

مگه زندگي بچه بازيه اينقدر بالا پايين داره و مشكلات بزرگ داره ، اگه تق به توقي بخوره بخواد به خودكشي فكر كنه پس قطعا مشكل روحي داره...

همين الان بزن بهم خودت رو نحات بده

بچه بازیا چیه😐 خب پولتونو با هم خرج کنید.. ما هنوز هیچ اتفاقی بینمون نیفتاده در آمدمون رو با هم خرج میکنیم شما زن و شوهرید دیگه😐 به خانواده هاتونم اجازه دخالت ندین، مستقیم جواب مادرشوهرت رو نده با احترام به شوهرت بگو مسئله رو حل کنه و به مادرش اجازه دخالت نده، تمام

چه مادرشوهر بلانسبت بیشعوری داری

بگو بذار 1ماه بگذره از عقدمون بعد کیسه بدوز 

با نامزدت حرف بزن اول تنها

بگو شرایط من اینه وابستگیتو ب مادرتو تا جایی که مخله زندکیمونه کم کنی و این درخواستارو ازم نداشته باشه

اگه قبول نکرد ک هیجی بیخیال این ازدواج شو

اما اما قبول کرد در حضور دوتا خانواده تو و شوهرت بشیینین سنگاتونو وا بکنین و بگین تا حد جداشدن بردینمون ولی دیگه نمیذاریم این حرفا ادامه پیدا کنه و هیچکسم حق دخالت تو زندگیمونو نداره.نه خانواده من نه نامزدت

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم به عنوان دوست خواهر یا روانشناس میگم اصلا صلح نیس با همچین خانواده وصلت کردن آخر رو پسرش اثر میذاره به خصوص اینکه تک فزرند ایشون اولاد همون مادر فکر نکن متفاوت میشه رفتاراس

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و منم بالاخره دختر دار شدم خدابا بچه هامو به خودت سپردم هر ۳ تاشونو❤️🌸