2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم مارکا؟

طبیعت من گرفتم خیلی خوبه

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
من با تن ماهی قلیه ماهی درس میکنم محشر میشه امتحان کن

شوهرم دوست نداره

فقط عاشقه کبابن پدرو بچه همین

مثلا مرغ دوست نداره ماهی دلش نمیخواد 

اصلا نمیدونم چی درست کنم

یارچ سوخاری درست میکنم دوس دارن اسنک درست میکنم  دوس دارن سوپ دوس دارن اش دوس دارن ولی اینا رو بعنوان پیش غذا😒😒😒

انگار اینجا هتله منم اشپزوگارسونم پیش غذا و غذااصلی و دسر بیارم

شوهرم دوست نداره فقط عاشقه کبابن پدرو بچه همین مثلا مرغ دوست نداره ماهی دلش نمیخواد  اصلا نم ...

من اصلا بهشون رو نمیدم که ناز کنن کشک بادمجون یتیمچه اشگنه همه چی از اول دادم 

والا شوهرم همش تنوع میخواد منم زیاد اشپزیو دوس ندارم من قورمه سبزی قیمه کباب تابه ای کیک مرغ نخودپ ...

خب اینم امتحان کن خیلی خوشمزست شایدم خورده باشی نمیدونم. من پیازو سرخ میکنم با گوشت چرخ کرده بادمجون جدا سرخ میکنم لایه های نازکم برش میزنم که تو خورشت له بشن، دوسه تا گوجه رنده میکنم یکمم رب رو تفت میدم قاطیش میکنم بعد همه رو باهم قاطی میکنم چندتا لیوان آب با چوب دارچین میندازم میذارم جا بیوفته همه اونایی که بادمجون دوست ندارن عاشقش شدن

امضای خوبیام زیر تموم بی معرفتیاتون
من اصلا بهشون رو نمیدم که ناز کنن کشک بادمجون یتیمچه اشگنه همه چی از اول دادم 

منم روو نمیدم

اما غر که میزنن انگار خستگی بجون ادم میمونه

الان دیروز براشون همینجور از خودم ی چیز درست کردم خوششون اومده کلی تشکر کردن

ولی اخه اصلا دیگه نمیدونم چی درست کنم راستش خودمم زیاد حوصله اشپزی ندارم

ماهی رو با زردچوبه. ابلیمو.یه دونه پیاز کمی فلفل با آب میزارین حدود ۲۰ دیقه بپزه بعد آبکش کنید با آب سرد تیغ هاشو با پوستش ازش جدا کنید.

بعد توی تابه پیاز داغ درست کنید یه قاشق رب فلفل سیاه .نمک.ماهی رو بزارید دو لیوان آب اضافه کنید ده دقیقه بسشه بپزه و تمام .

نوش جونتون باشه.کد بانوها

خدایا بابت همه چی شکر.
شوهرم دوست نداره فقط عاشقه کبابن پدرو بچه همین مثلا مرغ دوست نداره ماهی دلش نمیخواد  اصلا نم ...

وای شوهر منم همیشه میگه سوپ و آش منم متنفر از هردو

خدایا بابت همه چی شکر.