2777
2789
عنوان

خدایا شکرت😊😁😍

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 22 پست
اره بخدا..اتفاقا..اون لبخندی ک میزدن من اتیش میگرفتم گفتم اینا این مریضی همه جا پخش کردن لبخند هم می ...

تقصیر اونا نیست عزیزم من ابدا چینی ها رو دیگه مقصر نمیدونم از کسایی عصبیم که قم و قرنطینه نکردن و این اتیشو انداختن به جونمون😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تقصیر اونا نیست عزیزم من ابدا چینی ها رو دیگه مقصر نمیدونم از کسایی عصبیم که قم و قرنطینه نکردن و ای ...

نمیدونم والا..کاش قرنطینه میکردن ک انقد داغون نشه..حالا نکردن..الان ی سریا نرن دیگ مسافرت تا زودتر تموم بشه

نمیدونم والا..کاش قرنطینه میکردن ک انقد داغون نشه..حالا نکردن..الان ی سریا نرن دیگ مسافرت تا زودتر ت ...

من هیچوقت نمیبخشم کسایی رو که اومدن شمال

پزشک خونوادگیمونم کرونا گرفت 

امیدوارم زودتر این ویروس کثیف بره پی کارش و همه درمون شن

من هیچوقت نمیبخشم کسایی رو که اومدن شمال پزشک خونوادگیمونم کرونا گرفت  امیدوارم زودتر این ویر ...

واقعا منم نمیبخشم چون خانواده ام اونجا زندگی میکنن..خیلی نگرانشون هستم

انشالله ک همه سالم باشن مشکلی برای کسی پیش نیاد..اره واقعا باید شاد باشیم تا برامون راحت تر بگذره

من از روز اول غصه خوردم و گريه كردم البته همون ٢اسفند شوهرم انفولانزا گرفت اساااسي مردم از ترس و استرس لب به غذا نميتونستم بزنم تا صبح بالا سرش نشستم تبش بالانره و گريه كردم الان كه بعد دوهفته بهتر شد اروم شدم ولي از نظر روحي شوك شدم باز دارم خودمو جمع ميكنم نمد كاري ميكنم مشغول ميكنم خودمو