2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

٢١ سالمه

ازدواج بهترین راهه ب نظرم . منم یکیو خیلی دوس داشتم ۱ سال اذابم داد . اخرش ازدواج کردم تا از فکرش بیرون اومدم . الان مث سگ دنبالمه از دختر عموهام در ب در دنبال شمارمه 

ازدواج بهترین راهه ب نظرم . منم یکیو خیلی دوس داشتم ۱ سال اذابم داد . اخرش ازدواج کردم تا از فکرش بی ...

نميتونم به كسي جز اون فكر كنم بخدا😩ازدواج كنم يكي روبدبخت كنم ك چي بشه

الان دوسش نداري ديگه؟😑

ببین اولش ک شوهرمو میدیدم یادش میوفتادم خو تازه نامزد کرده بودم . الان دیگ ن بخدا وقتی با همسرم میخابم بلند میشم. پشتمه حمایتم میکنه . عاشقانه دوستم داره چرا باید ب یکی دیگ فکر کنم؟؟

اوم دارم سعي ميكنم خودمو سرگرم كنم😑🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

مثبت اندیش باش .سعی کن مشغول شی خودتو با گل و گیاه یا نقاشی یا عکاسی اشپزی خیاطی هر چی ک علاقه داری مشغول کن سعی کن نماز بخونی ارامش بگیری از گوشی فاصله بگیر . پست غمگین . پروف غمگین . استوری دپ ممنوع . چیزی نزار . بی حاشیه انگار ک اصلا وقت نداری انلاین شی بخدا . کتاب بخون . از کتاب فروشی ن کتاب چرت . روان شناسی .قانون جذب و و و همه هدیه هاش خاطره هاش عکس هاشم بریزدور  . سعی کن درگیرش نشی ک ارزش نداره خاهرم

خدا كنه منم اينجوري شم دارم عذاب ميكشم الان

همین جوری میشی قشنگم . اما هیچ زمان هیچ زمان . پیش نامزد همسر خاستگارت اصلااااااا از گذشتت و این آقا نگو به هیچ عنوان . چون شاید اون لحظه ازت همایت کنه و همدردی ولی بعدش میکوبه تو سرت . همیشه بپیچون و جوری جلوه بده انگار همش داشتی درس میخوندی و اصلا وقت این چیزارو نداشتی . عروسی کردی خطت ام عوض کن گوشیت ام ی فلش بزن ک چیزی نمونه شوهرت ی بغل و بوست کنه فراموش میکنی قول میدم منم از این حرفا زیاد میزدم